فوق تخصص ارتوپد:
مصرف شیر و سفیده تخم مرغ از پوكی استخوان جلوگیری می كند


فوق تخصص ارتوپد، مصرف شیر، سفیده تخم مرغ و گوشت را عامل مهمی در جلوگیری از پوكی استخوان دانست.

به گزارش لقمه، دكتر 'احمد لنكرانی' در گفت و گویی گفت: مصرف زیاد هیدروكربن ها و نوشابه های گازدار از عوامل ایجاد پوكی استخوان به شمار می آید.

وی با بیان اینكه پیاده روی روزانه از بروز پوكی استخوان جلوگیری می كند، گفت: در كنار تغذیه مناسب و جذب پروتئین های لازم برای بدن، نیم ساعت پیاده روی روزانه از بروز پوكی استخوان جلوگیری می كند.

لنكرانی افزود: پوكی استخوان ضایعه ای قدیمی است كه عوارض و علایم آن در چند سال اخیر شناخته شده است.

لنكرانی با تاكید به اینكه این بیماری بیشتر در زنان بعد از یائسگی و افراد مسن ایجاد می شود، گفت: در افراد مسن باید تدابیر درمانی لازم اتخاذ شود و افراد در طول سال مورد غربالگری و سنجش تراكم استخوان قرار گیرند.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ چهارشنبه ۲۵ آبان
کدخبر:495منبع:ایرنا تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و پنجم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-495.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر