طرز تهیه ی املت قارچ در مایکروویو


ترکیب تخم مرغ با مواد غذایی مختلف، املت های متنوع و متفاوتی را به وجود می آورد که عموما بسیار پر طرفدارند.

یکی دیگر از انواع املت، املت قارچ است که در اینجا طرز تهیه آن را به کمک مایکروویو برای شما منتشر می کنیم.

مواد لازم :

تخم‌ مرغ سه عدد
پیاز نگینی خرد شده یك عدد
فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی خرد شده از هر كدام 1/4عدد
قارچ ورقه شده 100 گرم
كره 50 گرم
نخود فرنگی چهار قاشق غذاخوری
روغن دو قاشق غذاخوری
نمك، فلفل و پاپریكا به میزان لازم


طرز تهیه :
نخود فرنگی را با مقداری آب درون ظرف در بسته داخل دستگاه با قدرت 100 درصد به مدت پنج دقیقه قرار می‌دهیم. پیاز را با روغن و كمی نمك در ظرفی با قدرت 100 درصد به مدت چهار دقیقه در مایكروویو حرارت می‌دهیم سپس فلفل دلمه‌ای را به آن افزوده و با همان قدرت سه دقیقه زمان می‌دهیم. قارچ را نیز اضافه كرده و با قدرت 100 درصد سه دقیقه حرارت داده و بعد از دستگاه خارج می‌كنیم.

بعد نخودفرنگی را به مواد اضافه می‌كنیم، نمك، فلفل و پاپریكا را افزوده و می‌گذاریم تا كمی خنك شود. بعد تخم‌مرغ زده شده را می‌افزاییم. در ظرف گودی كره آب شده را می‌ریزیم و مایه املت را داخل ظرف ریخته و روی سه پایه بلند دستگاه قرار داده و از سیستم تركیب گریل با مایكروویو با قدرت 40 درصد به مدت پنج دقیقه زمان می‌دهیم. یك سمت املت را روی سمت دیگر آورده و در صورت دلخواه از سیستم گریل استفاده می‌كنیم تا كمی روی املت طلایی شود. می‌توانید با سبزی‌های تفت داده و سس قرمز املت را تزیین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
کدخبر:4953منبع:sooran.com تاریخ انتشار:۱۳۹۲ چهارم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4953.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر