طرز تهیه ماشاب (آش محلی استان قم)


سفره‌های ایرانی همچون تابلویی زیبا و رنگین است که هر شهر و استانی بخشی از آن را رقم زده است.

به گزارش لقمه، آش انواع بسیار زیاد و متنوعی دارد که ماشاب یکی از آن هاست.

مواد اولیه:

ماش یك و نیم پیمانه
لوبیا چشم‌بلبلی و برنج و گندم از هر کدام نصف پیمانه
سیب‌زمینی نگینی خردشده یك عدد
كدو حلوایی نگینی خردشده یك پیمانه
عدس یك پیمانه
گوشت ران یا گردن گوسفند با قلم پخته و ریش شده 200 گرم
پیاز سرخ شده سه عدد
زردچوبه، نمك و فلفل سیاه به میزان لازم
آب گوشت ، كشك و نعنا به میزان لازم


طرز تهیه:
ابتدا قابلمه‌ای را از آب پر كرده، ماش، لوبیا چشم‌بلبلی، عدس، برنج و گندم را شسته، به همراه نصف پیاز سرخ‌شده و زردچوبه به آن اضافه كنید.
كدو حلوایی و بعد در اواسط پخت سیب‌زمینی،آب گوشت، نمك و فلفل را هم به آن افزوده و با حرارت ملایم بگذارید جا بیفتد (پوست ماش‌ها به روی آش بیاید نشانه‌ جا افتادن آش است). در موقع سرو آش نیمی از گوشت پخته‌شده را به داخل آش و نصف دیگر را برای تزئین آش همراه با پیاز داغ و كشك و نعنا استفاده كنید. 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۴ شهريور
کدخبر:4954منبع:sooran.com تاریخ انتشار:۱۳۹۲ چهارم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4954.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر