طرز پخت خوراك مرغ ژاپنی


این دستور پخت غذا، مربوط به كشور ژاپن است.

مواد اولیه:

ران مرغ 500 گرم
سویا سس دو قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یك قاشق غذاخوری
پودر نشاسته پنج قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم 




طرز تهیه:

سس سویا را با زنجبیل مخلوط كرده و مرغ را 30 دقیقه در این مایه بگذارید بماند. سپس مرغ‌ها را از مایه خارج كرده و با دستمال، مایه اضافه آن را گرفته و بعد در نشاسته بغلتانید. در ظرف گودی روغن را داغ كرده و با حرارت ملایم مرغ‌ها را سرخ كنید. آنها را روی دستمالی گذاشته تا روغن اضافه آن خارج شود. بعد با برنج سرو نمایید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور
کدخبر:4975منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4975.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر