مواد اولیه:
ران مرغ 500 گرم
سویا سس دو قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل یك قاشق غذاخوری
پودر نشاسته پنج قاشق غذاخوری
روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
سس سویا را با زنجبیل مخلوط كرده و مرغ را 30 دقیقه در این مایه بگذارید بماند. سپس مرغها را از مایه خارج كرده و با دستمال، مایه اضافه آن را گرفته و بعد در نشاسته بغلتانید. در ظرف گودی روغن را داغ كرده و با حرارت ملایم مرغها را سرخ كنید. آنها را روی دستمالی گذاشته تا روغن اضافه آن خارج شود. بعد با برنج سرو نمایید.
بازگشت به صفحه نخست