چگونه 31 روز با آلبالو سر کنیم


همان آلبالوی خودمان است؛ خوش‌رنگ و خوشمزه. بعضی‌ها ترش دوست دارند و برخی هم نمك می‌زنند. سندی است بر ظهور تابستان. خودش یا شربتش یا مربایش، خیلی فرق نمی‌كند مهم مزه‌اش است كه به ذائقه همه خوش می‌آید.

به گزارش لقمه، نام دیگرش آلی‌بالی است كه ما راحتش كرده‌ایم و می‌گوییم آلبالو. اگر هوس مزه بی‌نظیرش را كرده‌اید، راه بیفتید و كمی بخرید. فصل آلی‌بالی همین روزهاست.

آلـى بالـى...

1. ماه را با یك آلبالو پلوی بی‌نظیر شروع كنید. برنج، آلبالوی بدون هسته، شكر، مرغ، خلال پسته و زعفران دیگر چه می‌خواهید؟

2. آیا می‌دانستید آلبالو باعث كاهش فشارخون می‌شود؟ البته آلبالوی بدون نمك!

3. آلبالو را در فصل گرما فریز كنید، سپس در زمستان مقابل مهمان‌هایتان بگذارید تا شگفت‌زده شوند.

4. آلبالو خاصیت صفرابری دارد و به دفع سنگ كلیه و كیسه صفرا كمك می‌كند.

5. اگر با مشكل ورم روده دست و پنجه نرم می‌كنید، آلبالو می‌تواند آن را تسكین دهد.

6. چاق‌ها بدانند كه در خوردن آلبالو آزاد هستند، چون این میوه می‌تواند سبب كاهش وزن آنها شود.

7. آلبالوی بدون هسته، شكر و آب و كمی هم وانیل. گاز را روشن كنید تا بجوشد، نتیجه‌اش یك مربای آلبالوی بی‌نظیر است.

8. خستگی امروزتان را با یك شربت آلبالوی خوش‌رنگ از تن به در كنید.

9. آلبالو را با شكر مخلوط كرده و كمی هم خامه به آن اضافه كنید. داخل یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد؛ یك دسر بسیار خوشمزه.

10. آلبالو برای روماتیسم و تصلب شرایین بسیار مفید است. خوب بخورید و لذت ببرید.

11.آلبالو قند خون را پایین می‌آورد، پس دیابتی‌ها با خیال راحت نوش‌جان كنند.

12. آنهایی كه عطش فراوان دارند، بهتر است سراغ شربت آلبالو بروند. آلبالو به طور كلی در رفع تشنگی بسیار موثر است.

13. آلبالو منبع سرشاری از آنتی‌اكسیدان است.

14. آلبالو و هرگونه فراورده غذایی تهیه شده از آن، ضدعفونی‌كننده روده‌ها هستند.

15. از خوردن آلبالوی نارس كه گوشت آن سفت است و رنگش هنوز كاملا قرمز نشده خودداری كنید، چون مصرفش كار روده‌ها را مختل می‌كند.

16. در فصل آلبالو، تهیه لواشك آلبالو را فراموش نكنید؛ لواشك ترش و خوشمزه كه برای فصل‌های دیگر هم باقی می‌ماند.

17. آلبالو را بشویید و روی یك پارچه تمیز پهن كنید. بگذارید جلوی آفتاب تا خشك شود. نتیجه‌اش می‌شود آلبالو خشكه!

18. كمی آلبالو، كمی نمك و كمی هم سركه! یك ترشی آلبالوی بی‌نظیر كه می‌تواند ذائقه آدم‌های ترشی دوست را راضی كند.

19. مصرف آلبالو برای آن دسته افرادی كه مزاج گرمی دارند، بسیار مفید خواهد بود.

20. برای تسكین نارسایی‌های كبدی هم می‌توانید مصرف روزانه آلبالو را در دستور كارتان قرار دهید.

21. خاصیت هسته آلبالو را فراموش نكنید. هسته این میوه ضداسهال و ضدفشارخون است.

22. آلبالو در كاهش درد مفاصل تاثیرگذار خواهد بود. این یكی از خاصیت‌های دارویی آن است.

23. برای درمان طبیعی كم‌خونی سراغ آلبالو بروید. مصرف روزانه‌ آن در رفع این مشكل تاثیرگذار خواهد بود.

24. آیا می‌دانستید یكی از خواص دارویی آلبالو، رفع خستگی است؟ در پایان روز با خوردن آلبالو دلی از عزا دربیاورید.

25. اگر چهره رنگ‌پریده‌ای دارید و می‌خواهید خون به صورت‌تان برگردد. آلبالوخوردن در تابستان را از یاد نبرید.

26. آلبالو چربی خون را پایین می‌آورد، بنابراین كسانی كه چربی خون دارند، می‌توانند با فراغ بال آلبالو را نوش‌جان كنند.

27. آلبالو حاوی سدیم، منیزیم، پتاسیم، مس، روی و املاح دیگری از جمله ویتامین C است.

28. تارت آلبالو را از دست ندهید؛ یك خوشمزه واقعی برای بعدازظهرهای گرم تابستان.

29. مخلوط رازیانه و مربای آلبالو برای رفع سنگ مثانه بسیار مفید خواهد بود.

30.آلبالو كم‌كالری و كم‌چربی است اما در عین حال آب فراوانی دارد؛ یك میوه پرخاصیت.

31. یادتان باشد هیچ وقت یك كیلو آلبالو را یك ساعته میل نكنید،. بلكه خوردن آلبالو را به وعده‌های مختلف تقسیم كرده و درهر  وعده مقدار كمی میل كنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
کدخبر:4988منبع:برترین ها تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4988.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر