روش تهیه ته‌چین ماهی


ته چین انواع مختلفی دارد که در دستور زیر ته چین ماهی را آموزش می دهیم.

مواد اولیه :

    فیله ماهی 400 گرم
    برنج چهار پیمانه
    پیاز سرخ‌شده سه قاشق غذاخوری
    زعفران آب‌كرده یك استكان
    سیر سرخ‌شده چهار حبه
    نمك، زردچوبه و ادویه و کره به میزان لازم
    شوید و گشنیز خردشده 400 گرم


طرز تهیه: 


ابتدا فیله ماهی را قیمه‌ای خرد كرده، با پیاز، زعفران و آبلیمو به مدت 30 دقیقه مزه‌دار نمایید. بعد با كره به آرامی سرخ كنید. پیاز و سیر سرخ‌شده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادویه بزنید. در آخر شوید و گشنیز خردشده را بیفزایید و خوب هم بزنید تا سبزی‌ها تفت بخورد. بعد برنج آبكش‌شده را درون ظرف ریخته و مواد را روی آن بریزید و دوباره برنج را ریخته برای خوش‌رنگ و خوش‌طعم شدن برنج، زعفران آب شده را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه بگذارید دم بكشد.

 نكته: این غذا را می‌توانید به صورت دمی نیز تهیه كنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۷ شهريور
کدخبر:4994منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-4994.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر