ته چین انواع مختلفی دارد که در دستور زیر ته چین ماهی را آموزش می دهیم.
مواد اولیه :
فیله ماهی 400 گرم
برنج چهار پیمانه
پیاز سرخشده سه قاشق غذاخوری
زعفران آبكرده یك استكان
سیر سرخشده چهار حبه
نمك، زردچوبه و ادویه و کره به میزان لازم
شوید و گشنیز خردشده 400 گرم
طرز تهیه:
ابتدا فیله ماهی را قیمهای خرد كرده، با پیاز، زعفران و آبلیمو به مدت 30 دقیقه مزهدار نمایید. بعد با كره به آرامی سرخ كنید. پیاز و سیر سرخشده را به آن اضافه کرده، زردچوبه و ادویه بزنید. در آخر شوید و گشنیز خردشده را بیفزایید و خوب هم بزنید تا سبزیها تفت بخورد. بعد برنج آبكششده را درون ظرف ریخته و مواد را روی آن بریزید و دوباره برنج را ریخته برای خوشرنگ و خوشطعم شدن برنج، زعفران آب شده را روی آن بریزید و به مدت 25 دقیقه بگذارید دم بكشد.
نكته: این غذا را میتوانید به صورت دمی نیز تهیه كنید.
بازگشت به صفحه نخست