یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.
مواد لازم
• 6 عدد فیله ران مرغ، به اندازه های 3 سانتی متری برش دهید.
• دو حبه سیر، رنده شده
• یک قاشق غذاخوری سماق
•یک قاشق غذاخوری گشنیز
•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
• یک پیمانه آب مرغ (250 میلی لیتر)
•یک پیمانه بلغور کوسکوس (190 گرم)
• یک پیمانه برگ جعفری ریز شده
• نصف پیمانه برگ نعنای ریز شده
•دو عدد پیازچه ریز شده
• 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده
• ¼ پیمانه آب لیمو ترش (60 میلی لیتر)
• ماست یونانی (برای سرو)
• نان پیتا (برای سرو)
• 15 عدد سیچ چوبی
طرز تهیه
1. در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را داخل سیخ چوبی بزنید.
2. تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.
3. آب مرغ را داخل قابلمه کوچک یبریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوسکوس ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.
4. تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید.
5. این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست