سماق کباب با تبوله کوس‌کوس؛ غذای محبوب لبنانی‌ها


یکی از غذاهای خوشمزه لبنانی ها، کباب است که دستور پخت زیر یکی از آنهاست.

مواد لازم 

• 6 عدد فیله ران مرغ، به اندازه های 3 سانتی متری برش دهید.

• دو حبه سیر، رنده شده

• یک قاشق غذاخوری سماق

•یک قاشق غذاخوری گشنیز

•دو قاشق غذاخوری روغن زیتون

• یک پیمانه آب مرغ (250 میلی لیتر)

•یک پیمانه بلغور کوس‌کوس (190 گرم)

• یک پیمانه برگ جعفری ریز شده

• نصف پیمانه برگ نعنای ریز شده

•دو عدد پیازچه ریز شده

• 250 گرم گوجه فرنگی گیلاسی، دو نیم شده

• ¼ پیمانه آب لیمو ترش (60 میلی لیتر)

• ماست یونانی (برای سرو)

• نان پیتا (برای سرو)

• 15 عدد سیچ چوبی



طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، مرغ، سیر، سماق، گشنیز و نیمی از روغن زیتون را با هم مخلوط کنید. نمک و فلفل بزنید. مرغ ها را داخل سیخ چوبی بزنید.

2. تابه بزرگی را انتخاب کنید. روغن بریزید و مرغ ها را با سیخ داخل روغن سرخ کنید. هر طرف آنها را باید به مدت 5 تا 7 دقیقه بپزید تا طلایی شوند. آنها را از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید.

3. آب مرغ را داخل قابلمه کوچک یبریزید و با حرارت زیاد گرم کنید. از روی حرارت بردارید و کوس‌کوس ها را داخل آن بریزید و هم بزنید. در قابلمه را بگذارید و 5 دقیقه بگذارید بماند. از چنگال برای جدا کردن دانه ها از هم استفاده کنید. سپس آنها را آبکش کنید و داخل کاسه بریزید. جعفری، نعناع، پیاز، گوجه فرنگی، روغن زیتون و آب لیموترش رابه آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. برای مزه دار شدن، نمک و فلفل بپاشید و هم بزنید.

4. تبوله را داخل ظرفی که می خواهید غذا را سرو کنید بریزید و روی آن سیخ های کباب را بگذارید.

5. این غذا را باید گرم و با ماست یونانی (سوپرمارکت ها دارند) و نان پیتا سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
کدخبر:5002منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5002.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر