دستور تهیه خورش زرشک؛ غذای كردی


اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید حتما این خورش را درست کنید.

مواد اولیه:

گوشت گوسفندی 750 گرم
زرشك 250 گرم
لپه نصف پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و روغن به میزان لازم



طرز تهیه:

ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتی‌متر خرد كرده و به همراه پیاز، نمك و فلفل در روغن تفت می‌دهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت می‌دهیم زرشك شسته شده را هم به گوشت می‌افزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را كم می‌كنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو می‌كنیم.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۸ شهريور
کدخبر:5005منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5005.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر