اگر طرفدار خورش های ترش و ملس هستید حتما این خورش را درست کنید.
مواد اولیه:
گوشت گوسفندی 750 گرم
زرشك 250 گرم
لپه نصف پیمانه
پیازداغ چهار قاشق غذاخوری
نمك و فلفل و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا گوشت را به ابعاد 3×3 سانتیمتر خرد كرده و به همراه پیاز، نمك و فلفل در روغن تفت میدهیم. لپه را شسته و به گوشت اضافه كرده و خوب تفت میدهیم زرشك شسته شده را هم به گوشت میافزاییم. چهار لیوان آب داخل قابلمه ریخته و حرارت را كم میكنیم تا خورش بپزد و به روغن بیفتد. سپس آن را همراه پلو سرو میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست