قطاب سیب و دارچین از شیرینی ها خوشمزه است که حتما باید امتحانکنید.
مواد اولیه:
كره یا مارگارین 125 گرم
روغن مایع نصف پیمانه
ماست دو قاشق غذاخوری
پودر شكر یك پیمانه
بیكینگپودر یك قاشق چایخوری
دارچین یك قاشق مرباخوری
آرد به میزان لازم
مواد داخل قطاب:
سیب سه عدد
شكر نصف پیمانه
گردوی خردشده نصف پیمانه
پودر قند برای تزئین به میزان لازم
طرز تهیه خمیر:
كره را به همراه روغن مایع مخلوط میكنیم، سپس ماست را اضافه كرده و هر سه را به خوبی هم میزنیم سپس آرد، بیكینگپودر، شكر و دارچین را اضافه میكنیم تا خمیر به دست بیاید. خمیر را به مدت نیم ساعت در یخچال استراحت میدهیم.
طرز تهیه قطاب:
سیبها را رندهكرده در داخل قابلمه میریزیم و روی آن شكر اضافه میكنیم و با حرارت كم میپزیم تا آب سیب كاملا كشیده شود حرارت را خاموش كرده گردوی خردشده را میافزاییم.
از خمیر به اندازه گردو برداشته، مواد آماده شده را وسط آن قرار میدهیم و به صورت قطاب میپیچیم و در فر با 170 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار میدهیم، بعد از پخت روی آن را با پودر قند تزئین میكنیم.
بازگشت به صفحه نخست