مواد اصلی این سوسیس و کالباس های گیاهی را غلات تشکیل می دهند.
به گزارش لقمه، مهدی بهمنیان در خصوص راهاندازی خط تولید سوسیس و کالباس گیاهی در ایران گفت: در مرحله نخست قرار بر تولید شیر از سویا بود که با بررسیهای انجام گرفته به این نتیجه رسیدیم که شیر سویا فروش چندان خوبی نداشته و مردم ایران خیلی از آن استقبال نمیکنند.
مدیر عامل و سرمایهگذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی افزود: پس از پیگیریهای انجام شده تصمیم بر تولید سوسیس و کالباس صد در صد گیاهی گرفته شدکه این محصول برای اولین بار در نمایشگاهی در آلمان عرضه شده بود.
وی در خصوص مواد تشکیل دهنده سوسیس و کالباس گیاهی گفت: مواد تشکیل دهنده این فراورده بیشتر غلات و سویا هستند که در آن علاوه بر این مواد، از طعم دهنده و چاشنیها نیز استفاده شده است.
بهمنیان یادآور شد: در این محصول از افزودنیهای غیر مجاز استفاده نشده است و از نظر طعم، بافت و رنگ نیز در ظاهر با نمونههای گوشتی هیچ تفاوتی ندارد و به یقین میتوان گفت که از لحاظ طعم از نمونه گوشتی خود بالاتر است.
وی در ادامه متذکر شد: مشابه گوشتی این فراورده به صورت وکیوم شده و در حالت یخچالی قابلیت ماندگاری 30 تا 45 روز را داردکه با پیش بینیهای انجام گرفته سعی بر این است که بتوان ماندگاری این محصول را تا 6 ماه بالا برد.
بهمنیان گفت: تصمیم بر این است سوسیس و کالباس گیاهی را برای گروههای سنی 3 تا 5، 5 تا 12 ، 12 تا 18 سال و الی آخر تولید کنیم.
سرمایه گذار کارخانه سوسیس و کالباس گیاهی در پایان افزود: این تکنولوژی فقط در کشورهای آلمان، امریکا، انگلستان، کانادا و استرالیا وجود دارد و بعد از این کشورها ایران اولین کشوری است که این تکنولوژی را بدست آورده است.