موز را بهتر بشناسید


این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سكته مغزی نقش شایانی دارد.

به گزارش لقمه، مطالعات نشان می دهند اسید آمینه تریپتوفان موز در پیشگیری از بروز سرطان بسیار موثر است.
دكتر یعقوب قنواتی، متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: اسید آمینه تریپتوفان موجود در موز، ضمن كاهش افسردگی و بهبود خلق و خو در كاهش سطح استرس و بروز بیماریهایی مثل سرطان بسیار موثر است.

وی افزود: همچنین این میوه حاوی پتاسیم فراوان است كه در كاهش سطح فشارخون، تصلب شرائین و سكته مغزی نقش شایانی دارد.

این متخصص خاطرنشان كرد: به گفته محققان، مطالعات جدید نشان داد احتمال ابتلا به سرطان كلیه تا حد زیادی با مصرف مكرر سبزیجات و میوه ها به ویژه موز كاهش می یابد.

قنواتی یاد آور شد: زنانی كه 6 - 4 بار در هفته، موز می خورند تا 50 درصد كمتر در معرض ابتلا به بیماری مذكور قرار می گیرند.

وی اظهار داشت: منیزیم و اسید فولیك موز موجب رشد بافتهای بدن، توازن املاح و مایعات و تقویت ماهیچه های قلب می شوند.

این متخصص رژیم درمانی تصریح كرد: همچنین این میوه سرشار از مواد نشاسته و قندی است كه موجب آرامش می شود و توصیه شده زنان باردار و بیماران در دوره نقاهت، هفته ای 6 موز مصرف كنند.  



بازگشت به صفحه نخست 

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۹ شهريور
کدخبر:5015منبع:باشگاه خبرنگاران جوانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5015.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر