دستور پخت بورك پنیر و سیب‌زمینی با ارده


از این همه مواد اولیه نترسید چون می‌خواهم یك بورك ساده و سالم را به شما آموزش بدهم. این بورك با حداقل هزینه آماده شده و در برنامه غذایی شما تنوع ایجاد می‌كند.

مواد اولیه:

كره ذوب‌شده 100 گرم
ارده چهار قاشق سوپخوری



مواد لازم برای رویه بورك:

زرده تخم‌مرغ یك عدد

كنجد به میزان لازم


طرز تهیه: 

آرد، بیكینگ‌پودر و نمك را مخلوط كرده وسط آن را گود می‌كنیم. ماست، شیر و روغن را ریخته و آرام‌آرام همه مواد را با هم مخلوط می‌كنیم و در صورت نیاز كمی آب هم می‌ریزیم تا خمیر نرمی به دست آید. خمیر را 30 دقیقه در محیط آشپزخانه استراحت داده سپس به چهار قسمت تقسیم می‌كنیم و هر كدام را به اندازه ظرف مورد نظر به صورت گرد باز كرده روی هر خمیر مخلوط كره و ارده را كاملا می‌مالیم. یكی از خمیرها را در كف ظرف چرب‌شده قرار داده و روی آن مخلوط سیب‌زمینی رنده‌شده، پنیرها و كمی نمك ریخته و كاملا پخش می‌كنیم و دوباره در دو لایه دیگر هم این كار را تكرار می‌كنیم. در انتها خمیر چهارمی را روی مواد قرار داده و لبه‌ها را به سمت پایین فشار می‌دهیم. روی آن زرده تخم‌مرغ زده و كنجد می‌پاشیم و در فر با حرارت 180 درجه سانتی‌گراد به مدت 30 دقیقه می‌گذاریم تا رویه بورك طلایی شود.

مواد لازم داخل بورك:

سیب‌زمینی آب‌پز چهار عدد

پنیر سفید 100 گرم

پنیر لیقوان 100 گرم


در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱۱ شهريور
کدخبر:5041منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5041.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر