طرز پخت توفو؛ تحفه ای لذیذ از شرق خیلی دور!


توفو غذایی است که از دلمه بستن شیر سویا و فشردن پنیر حاصل به مکعب های سفید و نرم بدست می آید.

به گزارش لقمه، توفو بخش مهمی از آشپزی آسیای شرقی و آسیای جنوبی شرقی است. توفو انواع و اقسام مختلفی دارد. اغلب می توان با طعم دهی و چاشنی زدن به آن، غذاهای خوشمزه ای درست کرد. در زیر روش تهیه Crispy Fried Tofu with Five Spice آموزش داده می شود.



مواد لازم:

• 1 بسته 400 گرمی توفوی سفت

• 1 تا 2 عدد تخم مرغ

• نیم فنجان نشاسته ذرت

• 1 قاشق چایخوری پودر 5 ادویه (بادیان ختایی، رازیانه، فلفل، میخک و دارچین)

• نیم فنجان پودر سوخاری

• نمک

• روغن نباتی



دستور تهیه:


1. توفو را به مکعب های 1 اینچی (حدود 2.5 سانتی) ببرید.



2. یکی دو عدد تخم مرغ را در کاسه کم عمقی بشکنید و هم بزنید و به آن نمک بزنید.



3. در کاسه کم عمق دیگری، نشاسته ذرت و پودر 5 ادویه را با هم مخلوط کنید.



4. در کاسه دیگری، پودر سوخاری را بریزید.



5. حالا مکعب های توفو را اول در مخلوط نشاسته ذرت بزنید و بعد در تخم مرغ فرو کنید. همه جای آن را آغشته کنید و در نهایت داخل پودر سوخاری فرو کنید. همین کار را برای همه توفو ها انجام دهید.



6. در ماهیتابه روغن نباتی بریزید و توفو ها را در آن حدود یک دقیقه سرخ کنید تا طلایی و ترد شوند. بعد آنها را درآورید و کنار بگذارید. آنها را بعد از درآوردن از روغن روی کاغذ روغنی بگذارید تا روغن اضافی آنها کشیده شود.



7. توفو را داغ داغ با سس سویا و زنجبیل سرو کنید.





بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۲ شهريور
کدخبر:5046منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دوازدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5046.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر