روش تهیه کروکت گوشت


این غذا با گوشت چرخ کرده و به آسانی تهیه می شود.


مواد اولیه:

    گوشت چرخ‌كرده 350 گرم
    پودر نان خشك‌ و آرد سفید و آرد سوخاری از هر کدام یك پیمانه
    برنج پخته شده نصف پیمانه
    پیاز یك عدد
    تخم‌مرغ سه عدد
    نمك و فلفل و روغن به میزان لازم
    سس سفید نصف پیمانه


طرز تهیه:

پیاز را رنده كرده و با گوشت، برنج و پودر نان خشك مخلوط می‌كنیم. نمك، فلفل، تخم‌مرغ و سس سفید را اضافه كرده و كاملا مخلوط می‌كنیم و در جای خنك می‌گذاریم تا یك ساعت استراحت كند. بعد از این مدت از مایه به اندازه گردو برداشته و لوله می‌كنیم و آن را در آرد سفید می‌غلتانیم و در دو عدد تخم‌مرغ كه خوب زده شده فرو می‌بریم و بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ پشت و روی آن را سرخ می‌كنیم.


طرز تهیه سس سفید:

یك قاشق آرد سفید را با یك قاشق كره كمی تفت می‌دهیم بعد یك لیوان شیر را به آن اضافه كرده و مرتب هم می‌زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود.





بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۶ شهريور
کدخبر:5084منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5084.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر