مربای پوست هندوانه


این هم یک استفاده دیگر از هندوانه
به گزارش لقمه، این روزها یکی از میوه هایی که به وفور یافت می شود هندوانه های شیرین و آبدار با پوست های کلفت است. جالب اینکه از پوست هندوانه هم می توان یک خوراکی خوشمزه درست کرد.

مواد لازم :
پوست هندوانه : 500 گرم
آب آهك : به مقدار لازم
شكر : سه و نیم پیمانه 700 گرم
آب : 2 پیمانه
هل : 15 تا 20 عدد
جوهر لیمو : 1 تا یك و نیم قاشق چایخوری


طرز تهیه :
قسمت سبز پوست هندوانه را جدا كنید و قسمت سفید آن را قالب بزنید.
 سپس آن‌ها را یك شب در آب آهك قرار دهید بعد حدود 4 الی 5 ساعت در آب معمولی قرار دهید.
 سپس آن‌ها را حدود 5 تا 10 دقیقه در آب بجوشانید. شكر و آب را با هم مخلوط كرده و روی حرارت قرار دهید، صبر كنید تا شیره بجوشد.
 سپس پوست‌های هندوانه و هل را به شیره اضافه كرده و صبر كنید تا 5 دقیقه در شیره بجوشد.
 حال جوهر لیمو را اضافه كنید و بعد از چند جوش حرارت را خاموش كنید.


طرز تهیه آب آهك :
1 پیمانه آهك را با 1 لیتر آب مخلوط كرده و آن را از صافی رد كنید.  



بازگشت به صفحه نخست 
در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۷ شهريور
کدخبر:5098منبع:hashpazi.ir تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5098.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر