طرز تهیه استانبولی پلو قالبی


استانبولی پلو یکی از دمی های ایرانی ساده و خوشمزه است که سریع نیز تهیه می شود.


مواد لازم برای پنج نفر

برنج پنج پیمانه

گوجه‌فرنگی رسیده یك كیلوگرم

سیب‌زمینی استانبولی حلقه‌شده 200 گرم

سینه مرغ یك عدد

روغن چهار قاشق سوپخوری

رب گوجه‌فرنگی یك قاشق سوپخوری

فلفل سیاه یك قاشق چایخوری

پیازداغ سه الی چهار قاشق سوپخوری

نمك به میزان لازم



طرز تهیه

برنج را با آب نیمه گرم شسته، به همراه دو لیوان آب و كمی نمك خیس می‌كنیم. گوجه‌فرنگی‌ها را پوست كنده و به صورت پوره درآورده، به برنج اضافه نموده و به مدت دو تا سه ساعت كنار می‌گذاریم. سینه مرغ را به صورت مكعبی خرد كرده و با یك قاشق روغن تفت می‌دهیم.

رب گوجه‌فرنگی را به همراه پیازداغ، سیب‌زمینی، نمك و فلفل به مرغ افزوده، با هم مخلوط نموده و تفت می‌دهیم. برنج را روی حرارت قرار می‌دهیم تا به جوش آید. بعد از این كه مقداری از آب برنج كشیده و مغز آن نرم شد، مایه سیب‌زمینی را افزوده و روی حرارت ملایم می‌گذاریم تا آب به خورد برنج برود. كف دیواره قالب موردنظر را چرب كرده، برنج را درون آن ریخته و روی آن را صاف می‌كنیم. سپس قالب را درون فری كه از قبل با حرارت 250 درجه سانتی‌گراد گرم شده، می‌گذاریم.

بعد از 30 دقیقه حرارت را به 180 درجه رسانده و اجازه می‌دهیم تا 30 الی 45 دقیقه دیگر قالب در فر بماند.



نكــته: اگر می‌خواهید ته‌دیگ برشته داشته باشید، از قالب‌های چدنی استفاده كرده و قالب را در كف فر قرار دهید، اما اگر قالب شما سیلیكونی است، آن را در طبقه اول فر بگذارید كه در این حالت ته‌دیگ برشته نمی‌شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۹ شهريور
کدخبر:5110منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5110.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر