نوشابه‌های انرژی زا احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد


پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه معتقد است: مواد تشکیل دهنده نوشابه‌های انرژی زا به صورت شیمیایی است و در این راستا انرژی مورد نظر بدن باید از طبیعت و به طور طبیعی به بدن برسد.

به گزارش لقمه، حجت الاسلام مهدی محمد قلی زاد در گفت‌وگویی عنوان کرد: اشخاص بهتر است به جای مصرف نوشابه‌های انرژی زا برای تامین انرژی بدن خود از گیاه جین سینگ و همچنین از انگور که به صورت طبیعی انرژی مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند استفاده کنند.


وی افزود: با وجود این‌که در ساخت و تولید نوشابه‌های انرژی زا از گیاه جین سینگ استفاده می‌شود اما هیچ گاه تاثیر مفیدی بر بدن نمی‌گذارد چون با مواد شیمیایی مخلوط می‌شود بنابراین همه چیز باید به شکل طبیعی به بدن برسد.


محمد قلی زاد با اشاره به مضرات نوشابه‌های انرژی‌زا، اظهار کرد: مصرف این نوشابه‌ها در بلندمدت بر روی هورمون های زنانه و هورمون‌های رحم تاثیر سویی گذاشته و احتمال نازایی در زنان را افزایش می‌دهد. در این راستا پوکی استخوان، ضعف عضلانی و ضعف اعصاب هم از دیگر پیامدهای منفی استفاده از این نوشیدنی‌ها است.



وی با اشاره به این‌که برخی دانش آموزان و یا دانشجویان با نوشیدن نوشابه‌های انرژی زا خود را مجبور به بیدار بودن در شب امتحان می‌کنند، گفت: بی خوابی و کم خوابی در بدن باعث تاثیرات روانی و تحلیل رفتن قوای بدنی و جسمانی می‌شود.


به گفته پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه، احتمال این‌که مصرف بی‌رویه نوشابه‌های انرژی زا باعث 10 سال زودتر پیر شدن شود نیز وجود دارد.


وی اظهار کرد: کبد به عنوان رئیس غدد بدن که تمام غده‌ها از آن فرمان می‌برند با مصرف نوشابه‌های انرژی زا با مشکل مواجه می‌شود و در نتیجه با ایجاد سردی و تولید بلغم باعث مشکلات فراوان برای سلامت بدن می‌شود.




پزشک طب سنتی و اسلامی ارومیه گفت: با توجه به این‌که در تولید این نوشیدنی‌ها از مقادیر بسیاری کافئین استفاده می شود، علاوه بر اعتیاد به آن، احتمال ابتلا به غلظت خون و حتی سکته قلبی افزایش می‌یابد. 
 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۲۰ شهريور
کدخبر:5114منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5114.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر