با زیاد کردن وعدههای غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمیشود.
به گزارش لقمه، یک متخصص تغذیه و رژیم درمانی گفت: پرخوری باعث چاقی و اضافه وزن میشود و چاقی هم دیابت، سرطان، و سکته را به همراه میآورد. بنابراین باید جلوی ورود کالری اضافه به بدن را گرفت.
دکتر سید ضیاءالدین مظهری افزود: افرادی که در فواصل کوتاهی گرسنه میشوند و احتیاج به خوردن غذا برای رفع گرسنگی دارند، باید در وهله اول وعدههای غذایی خود را زیاد کنند و علاوه بر سه وعده غذایی، سه میان وعده را نیز حتماً در برنامه غذا خوردن خود جای دهند اما برخی از افراد صبحانه نمیخورند و قبل از ناهار از شیرینی و شکلاتهای گوناگون استفاده میکنند که همین امر موجب وارد شدن مقدار زیادی کالری به بدن و در مدت طولانی منجر به چاقی و اضافه وزن فرد میشود.
با زیاد کردن وعدههای غذایی، نظم دادن به فواصل خوردن و کنترل حجم و کالری مواد، فرصت گرسنگی شدید برای بدن ایجاد نمیشود.
وی اظهار داشت: افرادی که از چیپس، پفک و فست فودها استفاده میکنند باید بدانند که این مواد خاصیت گرسنگی کاذب و مکرر دارند.