یک کارشناس تغذیه گفت: در فصل سرد، بدن برای گرم نگاه داشتن خود نیازمند تولید انرژی و گرمای بیشتری است به همین دلیل مصرف غذاهایی با میزان کالری بیشتر جهت تامین گرمای بیشتر یک ضرورت است.
لقمه: «فرح روشن پور» کارشناس ارشد تغذیه با بیان این مطلب گفت: در این فصل بدن به طور خودکار غذاهای پرکالری را بیشتر میطلبد، به طور مثال مصرف حلوا ارده، گردو و عسل که از مواد غذایی پرکالری هستند در ماههای سرد سال مصرف بیشتری دارند.
وی در خصوص افزایش مصرف آش در شرایط آب و هوایی سرد گفت: آش انرژی زیادی ندارد اما به هر حال در زمان مصرف آن بدن گرم شده و به همین دلیل مصرف آن در فصل سرد بیشتر است.
روشن پور خاطرنشان کرد: نیاز انسان در فصل سرما به ویتامین «سی» افزایش مییابد، اما این مسئله مشکلی ایجاد نمیکند چون در این فصل شاهد تولید میوههای حاوی این ویتامین از جمله پرتقال در سطحی گسترده هستیم به گونهای که به وفور در اختیار مصرف کنندگان قرار میگیرند.
وی تاکید کرد: به هر حال زمستان و پاییز فصل مصرف مواد غذایی پرکالری است و باید تغییراتی در رژیم غذایی ایجاد شود.