دستور پخت راویـولـی


راویولی غذایی ایتالیایی است که نوعی پاستا به حساب می آید.

مواد اولیه:

زرده تخم‌مرغ دو عدد
تخم‌مرغ یك عدد
روغن مایع دو قاشق غذاخوری
شیر سه قاشق غذاخوری
آرد و نمک به میزان لازم
گوشت چرخ‌كرده 200 گرم
پنیر پیتزا 50 گرم
پیاز یك عدد
نمك، فلفل، پودر سیر و پودر آویشن به میزان لازم
رب گوجه‌فرنگی سه قاشق غذاخوری



طرز تهیه خمیر:

همه مواد را به جز آرد با هم مخلوط می‌‌كنیم سپس آرد را كم‌كم اضافه می‌‌كنیم تا جایی كه به دست نچسبد. بعد می‌‌گذاریم خمیر دو ساعت بماند.


طرز تهیه مواد میانی:

پیاز را نگینی خرد كرده تفت می‌‌دهیم تا طلایی شود. گوشت چرخ كرده، پودر سیر، نمك، فلفل، پودر آویشن و یك قاشق رب گوجه‌فرنگی را اضافه می‌‌كنیم تا كمی جا بیفتد. بعد می‌‌گذاریم تا خنك شود. خمیر را با وردنه مانند نان لواش پهن كرده با قالبی گرد به اندازه دهانه یك استكان آن را قالب زده، مقدار كمی از گوشت و پنیر پیتزا وسط آن گذاشته و سر آن را جمع می‌‌كنیم. همه راویولی‌ها را به این ترتیب می‌‌پیچیم. به اندازه دو قاشق رب گوجه‌فرنگی را با یك پیمانه آب مخلوط و ته ظرفی كه راویولی‌ها را در آن چیده‌ایم می‌‌ریزیم و در فری كه از قبل با حرارت 350 درجه سانتی‌گراد گرم كرده‌ایم قرار می‌‌دهیم تا روی آن طلایی شود.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۲۲ شهريور
کدخبر:5144منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و دوم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5144.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر