همه نوع نانی شنیده بودیم، اِلا نان کدو! اما این نان بسیار خوشمزه است و مطمئن باشید فرزندان یا همسر شما که کدو سبز دوست ندارد، حتما این نان را خواهد خورد.
به گزارش لقمه، اکنون که فصل کدو سبز است، از آن استفاده کنید و انواع و اقسام خوراکی را با آن بپزید. این نان را می توانید به عنوان میان وعده ای سبک هم مصرف کنید.
تعداد: 5 قرص نان حدود 15 سانتی متری
زمان پخت: 50 دقیقه
مواد لازم
1 ¾ پیمانه شکر
یک پیمانه روغن گیاهی یا روغن کانولا
سه عدد تخم مرغ، هم زده
دو پیمانه کدو سبز رنده شده (با پوست)
یک قاشق غذاخوری وانیل
1.5 پیمانه آرد کامل
1.5 پیمانه آرد سفید گندم
یک قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری جوزهندی
¼ قاشق چایخوری سیر رنده شده
یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر
یک قاشق چایخوری جوش شیرین
یک قاشق چایخوری نمک
طرز تهیه
1. در کاسه بزرگ، شکر، روغن، تخم مرغ، وانیل و کدوی سبز رنده شده را با هم مخلوط کنید.
2. در کاسه ای دیگر، وانیل، آرد کامل، آرد سفید گندم، دارچین،جوزهندی، سیر رنده شده، بیکینگ پودر، جوش شیرین و یک قاشق چایخوری نمک را با هم مخلوط کنید.
3. مخلوط آرد و ادویه را به کدوها اضافه کنید و خوب هم بزنید تا همه مواد خمیر شوند.
4. قالب یا تابه فر را با کمی روغن چرب کنید و مواد را داخل آن بریزید.
5. خمیر را به مدت 45 تا 50 دقیقه در فر با دمای 325 درجه فارنهایت قرار دهید تا نان بپزد و روی آن کمی طلایی شود.
6. پس از پخت، فر را خاموش کنید و 10 دقیقه بگذارید همان جا بماند و کمی خنک شود. سپس روی توری فلزی بگذارید تا کاملا سرد شود.
خواص کدو سبز
کدو سبز ارزش غذایی بالایی دارد و به عنوان یک منبع خوب ویتامین های Cو A، پروتئین، روی، کلسیم، آهن، فسفر، پتاسیم، ریبوفلاوین، منیزیم، مس، فیبر، فولات و منگنز شناخته می شود. این گیاه مقدار قابل توجهی از ویتامین B1 و B6 مورد نیاز بدن را نیز تأمین می کند.
کدو سبز کدو عناصر ضدسرطانی دارد. از پیری جلوگیری می کند و باعث کاهش وزن و همچنین، باعث کاهش فشار خون بالا می شود.
بازگشت به صفحه نخست