ماکارونی یا پاستا را نیز می توانید با مرغ و ادویه کاری نیز تهیه کنید که خیلی خوشمزه می شود.
مواد لازم برای پنج نفر
پاستا 500 گرم
سینه مرغ مكعبی خرد شده یك پیمانه
گوجهفرنگی متوسط نگینی خرد شده دو عدد
شوید ساطوری شده دو قاشق غذاخوری
سس كچاپ و مایونز نصف پیمانه
كره 50 گرم
روغن، نمك و زردچوبه به میزان لازم
ادویه كاری یك قاشق چایخوری
پیاز سرخ شده دو قاشق غذاخوری
سیر خرد شده دو حبه
طرز تهیه
آب را جوشانده و بعد پاستا را به همراه نمك، زردچوبه و كمی روغن مایع درون آب جوش ریخته و بعد از 10 الی 15 دقیقه آبكش میكنیم.
مرغهای مكعبی خرد شده را به نمك و ادویهكاری آغشته كرده و به مدت 20 دقیقه استراحت میدهیم، سپس در تابه روغن ریخته و تكههای مرغ را خوب تفت میدهیم. پیاز سرخ شده را اضافه كرده و كمی زمان میدهیم تا مرغها خوب پخته و نرم شوند. در آخر كار سس كچاپ و سس مایونز را افزوده، خوب هم میزنیم و به مدت ده دقیقه با حرارت كم اجازه میدهیم تا مواد به خورد مرغها برود.
گوجهفرنگیها، سیر و شوید را به همراه كمی كره درون تابه تفت میدهیم و بعد در آخر پاستا را افزوده و خوب با مواد مخلوط كرده تا تفت بخورد، در این مرحله پاستا آماده سرو میباشد.
نكــته: بعد از تفت دادن پاستا اگر مایل بودید میتوانید پاستا را به همراه مرغ به مدت 20 دقیقه دم كنید.
بازگشت به صفحه نخست