روش تهیه شنیسل ماهی


برای از بین بردن بوی ضخم ماهی، می توانید آن را سوخاری کنید.

مواد اولیه:

    ماهی بی‌استخوان یا قزل‌آلا فیله شده یك كیلوگرم
    پودر سوخاری دو پیمانه
    تخم‌مرغ دو عدد
    زعفران ساییده وحل شده 1/4پیمانه
    نمك، فلفل، زردچوبه و روغن به میزان لازم

 

طرز تهیه: 

ماهی‌ها را پس از پاك كردن و شستن به قطعات كوچك خرد كرده یا از وسط به دو نیم تقسیم می‌كنیم. نمك، فلفل، زردچوبه، تخم‌مرغ و زعفران را مخلوط كرده ماهی‌ها را در این سس می‌غلتانیم. سپس در پودر سوخاری می‌زنیم و در روغن با حرارت كم دو طرف آنها را سرخ می‌كنیم. در صورت تمایل می‌توانید با پوره سیب‌زمینی، پوره اسفناج، حلقه‌های خیارشور، گوجه‌فرنگی، هویج پخته و جعفری اطراف شنیسل را تزیین كنید.

در تاریخ ۱۳۹۲ پنج شنبه ۲۸ شهريور
کدخبر:5178منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ بيست و هشتم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5178.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر