دستور تهیه ژله خاکشیر


ژله خاکشیر هم از آن نوع ژله هایی است که اگر یک بار امتحان کنید طرفدار آن می شوید.
مواد لازم:

ژله آلوئه ورا ۱ بسته
شربت خاکشیر ۱ لیوان، بدون شکر
آب جوش ۱ لیوان



طرز تهیه:

مرحله ۱ – ژله را با یک لیوان آب جوش مخلوط کنید و هم بزنید تا شفاف شود.

مرحله ۲ – شربت خاکشیر را افزوده و هم بزنید تا مخلوط شود.

مرحله ۳ – در این مرحله می توانید به دو روش عمل نمایید:

روش اول: در صورتی که مایل هستید ژله به صورت دو لایه باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در قالب مورد نظر بریزید و در یخچال بگذارید تا بسته شود با این کار خاکشیر ته نشین می شود و ژله حالتی دو لایه و زیبا بخود می گیرد.

روش دوم: در صورتی که مایل هستید خاکشیر در همه جای ژله پخش باشد بایستی بعد از افزودن خاکشیر، ژله را در یخچال بگذارید تا کمی نیم بند شود، سپس با قاشق هم بزنید و در قالب بریزید، نهایتا در یخچال بگذارید تا کاملا بسته شود.

مرحله ۴ – لبه های ژله را با چاقو از قالب جدا کنید و کف قالب را یک لجظه در آب جوش بگیرید، سپس در ظرف مورد نظر برگردانده و تا زمان سرو در یخچال نگهداری کنید.


نکـــــــات:

به دلیل اینکه خود ژله آلوئه ورا شیرین می باشد باید شربت را بدون شکر درست نمایید.

می توانید تخم شربتی را جایگزین خاکشیر کنید که عکسی از ژله آن را در تصاویر مشاهده می کنید.

اگر می خواهید بدون آلوئه ورا این ژله را درست نمایید باید به ازا هر لیوان شربت خاکشیر یا تخم شربتی (شربت شیرین)، ۱ قاشق سرصاف پودر ژلاتین را با کمی آب مخلوط کنید و روی حرارت غیر مستقیمحرارت غیر مستقیم
قرار دهید تا شفاف شود سپس به شربت بیافزایید و در قالب ریخته در یخچال بگذارید تا ببندد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۳۱ شهريور
کدخبر:5212منبع:آشپزی ماتاریخ انتشار:۱۳۹۲ سي و يکم شهريورلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5212.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر