افرادی که مرغ کامل خریداری می کنند، اصولا بال آن را یا برای کباب کردن یا برای سوپ، جداگانه بسته بندی می کنند. اما از بال می توان پیش غذاهای خوشمزه تری هم تهیه کرد.
مواد لازم
• 1400 گرم بال مرغ
• دو قاشق غذاخوری سیر خرد شده
• ¼ پیمانه موسیر خرد شده
• ¼ پیمانه زنجبیل خرد شده
• 3 قاشق غذاخوری قسمت سفید پیازچه
• سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای
• 1/3 پیمانه سس ماهی
• 3 قاشق غذاخوری آب لیموترش
• 3 قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
• نمک
• ¼ پیمانه بادام زمینی بوداده
• ¼ پیمانه گشنیز تازه خرد شده
طرز تهیه
1. سیر، پیازچه، زنجبیل، موسیر، شکر قهوه ای، سس ماهی، آب لیموترش و روغن بادام زمینی را در یک کاسه با هم مخلوط کنید. سپس داخل غذاساز بریزید تا پوره شوند.
2. بال ها را روی زغال کباب کنید. کمی که رنگ آنها عوض شد، چاشنی آماده شده را روی آنها بریزید و 8 تا 10 دقیقه دیگر کباب کنید تا حسابی ترد و برشته شوند.
3. آنها را در ظرف بچینید و با روغن بادام زمینی و گشنیز تازه سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست