علل حساسیت غذایی چیست ؟


محققان بر این باورند که بعد از بیماری های عفونی آن چه مردم را بیمار می کند حساسیت است.

به گزارش لقمه،  حساسیت یکی از شایع ترین مشکلات بهداشتی است و برای آن علت های زیادی را برمی‌شمارند از جمله:

۱ -آلودگی هوا، آب و غذا
۲ -رژیم های غذایی محدود و تکراری
۳ -عجله در شروع رژیم غذایی کودکان
۴ -دستکاری ژنتیکی گیاهان و حیوانات
۵ -تصفیه غذاها به ویژه نان سفید، برنج سفید و شکر سفید و افزودن مواد شیمیایی به مواد خوراکی

مواد خوراکی و غذاهای آلرژی زا باعث پریشانی و بی حوصلگی می شود. بسیاری از مردم بدون آن که خود بدانند به مصرف مواد قندی معتاد می شوند. محققان معتقدند مصرف زیاد قند و چای نشانه اعتیاد و حساسیت پنهان غذایی رایج مردم است.

عادت پذیری به انواع مواد غذایی و نوشابه ها یا مواد شیمیایی به گونه ای است که فرد هر روز بیش از روز قبل آن را مصرف می کند تا بتواند خود را سرپا نگاه دارد. کسانی که به مصرف مواد قندی معتاد هستند با مصرف مداوم آن می خواهند حالت تنش و نگرانی از کمبود مواد قندی را از بین ببرند. 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۱ مهر
کدخبر:5219منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ اول مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5219.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر