یک متخصص قلب و عروق گفت: مصرف انار ابتلا به بیماریهای قلبی عروقی و سرطان را کاهش میدهد.
به گزارش لقمه، دکتر محمد جعفرنژاد گفت: انار حاوی کربوهیدرات و آنتیاکسیدان است که در کاهش ریسک بیماریهای قلبی عروقی و سرطان پروستات، سرطان سینه و سرطانهای دیگر بسیار موثر است.
وی افزود: انار سرشار از ویتامین C است و میتواند در کاهش ریسک بیماریهای قلبی موثر باشد.
وی ادامه داد: مصرف آب انار سبب کاهش خطرات قلبی عروقی در بیماران مبتلا به همودیالیز شود و مصرف آن برای کاهش خطرات کاردیومتابولیک، توصیه میشود.
این متخصص قلب تصریح کرد: به علت وجود مقادیر بالایی از پتاسیم در آب انار و افزایش خطر پتاسیم، بیماران قلبی باید مصرف مواد غذایی دارای پتاسیم مانند موز و آجیل را کم کنند.
وی با اشاره به اینکه انار بدن انسان را در برابر بیماریهای قلبی، آلزایمر وسرطان پروستات بیمه میکند، گفت: انار برای افرادی که سیستم ایمنی ضعیف، مشکل گردش خون، دریافت پایین غذایی و چربی خون بالا دارند، مفید است.
جعفرنژاد با بیان اینکه میزان تشکیل سلولهای چربی در اطراف شکم در افرادی که آب انار مصرف میکنند کاهش مییابد، گفت: مصرف آب انار فشار خون را پایین آورده و خطر بروز حملات قلبی، سکته مغزی و بیماری کلیوی را به میزان قابل توجهی کاهش میدهد.
بازگشت به صفحه نخست