دستور پخت مرغ با کره لیمویی


اگر از مرغ و شیوه پخت تکراری آن خسته شده اید، این دستور پخت را نیز امتحان کنید.

مواد لازم

• 6 عدد سینه مرغ بدون استخوان
• نصف پیمانه آرد کامل
• نصف قاشق چایخوری نمک
• دو قاشق چایخوری ادویه لیمو فلفلی
• 1/3 پیمانه کره
• دو قاشق غذاخوری آب لیموترش
• پلو (اختیاری)


طرز تهیه

1. سینه های مرغ را بین دو پلاستیک قرار دهید و با بیفتک کوب، روی آنها بکوبید تا نازک شوند. پلاستیک ها را بردارید و مرغ ها را کنار بگذارید. در یک سینی گود، آرد، نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید و سینه های مرغ را داخل آن بخوابانید و سپس آرد اضافه را بتکانید. در آخر روی آنها ادویه لیمو فلفلی بریزید.

2. کره را در یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط گرم کنید. مرغ ها را داخل تابه بگذارید و هر طرف مرغ ها را حدود 6 دقیقه تفت دهید تا دیگر صورتی نباشد.

3. سپس همه مرغ ها را داخل تابه بگذارید و روی آنها آب لیمو بریزید و آنها را تا زمانی بپزید که آبی داخل تابه باقی نماند.

4. مرغ ها را داخل بشقاب و روی پلو سرو کنید.


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ چهارشنبه ۳ مهر
کدخبر:5235منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ سوم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5235.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر