روش تهیه نان رژیمی ذرت


نان ذرت (Corn Bread) را می توانید به آسانی در خانه تهیه کنید.

مواد لازم:

آرد گندم / 3/1 پیمانه (40 گرم)
آرد ذرت / 2/1 پیمانه (45 گرم)
شکر / 1 قاشق چایخوری (8 گرم)
بیکینگ‌پودر / 1 قاشق چایخوری (3 گرم)
نمک / 2/1 قاشق چایخوری (5/3 گرم)
سفیده تخم‌مرغ/ 2 تا 3 عدد (60 گرم)
شیر(کم‌چرب) / 2/1 پیمانه (80 میلی‌لیتر)
روغن مایع / 2 قاشق سوپخوری (30 میلی‌لیتر)



روش تهیه:

در یک کاسه آردگندم ، آرد ذرت ، شکر ، بیکینگ‌پودر و نمک را مخلوط کنید. در ظرف دیگری سفیده تخم‌مرغ را به وسیله هم‌زن دستی بزنید تا کاملاً کف کند. سپس شیر را اضافه کرده و با مواد خشک به همراه روغن مایع مخلوط کنید. فر را روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کرده، قالبی به ابعاد 20×5 سانتی‌متری را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید و مایه را در آن بریزید. سپس در طبقه‌ی وسط فر به مدت 20 الی 25 دقیقه قرار دهید تا بپزد.

نکته: برای اطمینان از پخت نان ، خلال چوبی را در نان فرو کنید اگر از نان چیزی به آن نچسبید ، نان پخته است. 


ارزش غذایی نان ذرت:

انرژی 5/462 كیلو كالری
چربی 1/2 گرم
كربوهیدرات 83 گرم
پروتئین 3/15 گرم


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۴ مهر
کدخبر:5248منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ چهاردهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5248.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر