روش پخت یک بیسکوییت کاملا رژیمی


این شیرینی ساده به عنوان یک میان وعده خوشمزه قابل استفاده است.
به گزارش لقمه،  ریشهٔ واژهٔ بیسکوئیت از دو کلمهٔ لاتین bis به معنای دوبار و coquere به معنای پخته‌شده گرفته‌شده و روی هم معنای دوبارپخته‌شده را می‌رساند. این نام‌گذاری به شیوهٔ پخت آن بازمی‌گردد، زیرا نخست بیسکوئیت را می‌پختند و سپس درون یک فر به آرامی خشک می‌کردند. اما در این مطلب ما به پخت شیرینی ساده ای که به شکل بیسکوییت است اشاره خواهیم کرد.

مواد لازم :


آرد ۲ پیمانه
شکر ۲ قاشق مرباخوری
بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری
ماست چکیده ساده کم چرب یک پیمانه
شیر کم چرب نصف پیمانه
نمک نوک قاشق مرباخوری


طرز تهیه :
فر را روی ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید.

آرد، شکر، بکینگ پودر و نمک را با هم مخلوط کنید.

ماست و یک چهارم شیر را اضافه کنید و با قاشق چوبی هم بزنید تا خمیر سفت شود، سپس روی میز آشپزخانه بگذارید.


بقیه شیر را به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا یک دست شود. در این مرحله خمیر کمی چسبناک می شود. خمیر را با وردنه به ضخامت حدود ۲ سانتی متر باز کنید و با لیوان یا چاقوی مخصوص برش بزنید و با فاصله روی سینی بچینید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه در فر بماند.

در مواردی که نگران میزان چربی و کالری نیستید می توانید بیسکویت داغ را با کره، عسل و مربا سرو کنید. 



بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ جمعه ۵ مهر
کدخبر:5250منبع:khorasannews.comتاریخ انتشار:۱۳۹۲ پنجم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5250.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر