در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گرفتن دهان هم باید بدانید که هضم سیر درسته، کمی مشکلتر از سیری است که پیش از ورود به دستگاه گوارش، جویده میشود.
به گزارش لقمه، مصرف متعادل سیر باعث افت فشارخون نمیشود اما زیاده روی در مصرف آن مشکل ساز خواهد بود. بنابراین اگر افت فشار شما بیش از حد طبیعی است، باید برنامه غذاییتان را با پزشکتان مرور کنید تا بتوانید کنترل بیشتری بر تنظیم فشارخون خود داشته باشید.
اگر میخواهید در کنار بهرهمندی از فواید سیر، دچار افت فشار هم نشوید، باید علاوه بر مصرف متعادل و محدود این ماده غذایی، تعداد وعدهها و میانوعدههای غذاییتان را بیشتر و حجم آنها را کمتر کنید و سپس سیر را فقط در وعدههای اصلی بگنجانید. سیر میتواند به صورت پودر سیر، سیر تازه یا خشک در غذاهای مختلف استفاده شود.
در مورد قورت دادن روزانه سیر برای پیشگیری از بو گرفتن دهان هم باید بدانید که هضم سیر درسته، کمی مشکلتر از سیری است که پیش از ورود به دستگاه گوارش، جویده میشود اما با این كار هم، بخشی از فواید آن به بدن خواهد رسید. نکته مهم این است که هم مصرف سیر درسته و هم سیر جویدهشده، باعث آزاد شدن مقداری گاز (که مربوط به تركیبهای گوگردی موجود در سیر است)، در بدن میشود.
این گاز میتواند پس از هضم سیر در معده، وارد مری شود و بوی بد دهان را در پی داشته باشد بنابراین ممکن است قورت دادن سیر تاحدی باعث تخفیف بوی نامطلوب آن بشود اما این بو صددرصد از بین نخواهد رفت.
بازگشت به صفحه نخست