سیب های شیرین و خوشمزه را ورقه ورقه کنید و برای درست کردن این تارت تابستانی به سبک نورماندی (apple tart normandy) بکار ببرید.
مواد لازم:
• 1 ورق (25 سانتیمتری) خمیر پفکی
• 100 گرم کره
• نیم فنجان (100 گرم) شکر
• 1 عدد تخم مرغ
• 1 فنجان (100 گرم) بادام
• یک چهارم فنجان (40 گرم) آرد
• 1 قاشق چایخوری دارچین آسیاب شده
• 2 عدد سیب، ورقه ورقه شده
• 1 قاشق چایخوری آبلیمو
دستور تهیه:
1. فر را بگذارید در دمای 200 درجه سانتیگراد گرم شود. خمیر پفکی را در قالب مربعی 22 سانتیمتری تارت باز کنید و با چنگال همه جای آن را یکنواخت کنید. بعد 15 دقیقه در فر بگذارید تا پف کند و طلایی شود. بعد از فر دربیاورید و بگذارید 15 دقیقه سرد شود.
2. از میکسر برقی برای مخلوط کردن کره و شکر در کاسه ای استفاده کنید و آنها را بزنید تا کمرنگ و کرم مانند شوند. تخم مرغ را در آن بشکنید و بزنید تا خوب مخلوط شود. بعد بادام، آرد و دارچین را اضافه کنید و دوباره بزنید. سپس با قاشق آن را روی خمیر پفکی بریزید و کاملاً روی آن پهن کنید.
3. ورقه های سیب را با آبلیمو آغشته کنید و روی تارت بچینید. سپس روی آن شکر بپاشید. 20 تا 25 دقیقه در فر بپزید تا ورقه های سیب شروع به پیچیدن کنند. سپس از فر دربیاورید و کنار بگذارید تا سرد شود. می توانید آن را گرم گرم یا بطور سرد سرو نمایید.
بازگشت به صفحه نخست