ماهی را با این شیوه نیز می توانید خوشمزه تهیه کنید.
مواد اولیه:
فیله ماهی (شیر، قباد...) - 300 گرم
كنجدخام - دو قاشق غذاخوری
سس خردل - دو قاشق غذاخوری
شیر - دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
شیر و سس خردل را مخلوط كنید و فیلههای پاك و آب گرفته شده را درون آن بغلتانید، سپس فیله را در كنجد خام قرار دهید (كمی فیله را دركنجدها فشار داده و سپس با تكان كوچك كنجدهای اضافی را بگیرید.)
فر را از قبل 220درجه سانتیگراد داغ كنید. ماهیها را روی سینی چرب شده فر بچینید و به مدت 10 تا 12 دقیقه بپزید. سیبزمینی آبپز یا سالاد سیبزمینی یا هر نوع سالاد تازه فصل میتواند با این ماهی سرو شود.
بازگشت به صفحه نخست