روش تهیه پلوی مرغ و هویج


این پلوی خوشمزه مخلوط را در منزل تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.

مواد اولیه برای 4 نفر:

برنج چهار پیمانه

مرغ 500 گرم

پیاز یك عدد

سیر دو عدد

فلفل سیاه، نمك و روغن به میزان لازم

رب انار یك قاشق غذاخوری

هویج متوسط سه عدد

زرشك دو قاشق غذاخوری

زعفران دم‌كرده دو قاشق چایخوری



طرز تهیه:

برنج را دم می‌كنیم. پیاز را خرد كرده و با مرغ، سیر، نمك و فلفل در قابلمه ریخته و با دو قاشق روغن تفت می‌دهیم. وقتی رنگ مرغ تغییر كرد و پیازها سرخ شد، در آن آب ریخته و مرغ را می‌پزیم تا آب آن به یك لیوان كاهش یابد. هویج‌ها را خلالی خرد كرده و تفت می‌دهیم. زرشك را تفت داده و كنار می‌گذاریم. مرغ پخته شده را ریش‌ریش كرده و در قابلمه می‌ریزیم. رب انار و آب مرغ را به همراه مخلفات داخل آن ریخته و حرارت می‌دهیم تا آب مرغ تبخیر شود. پلو را در بشقاب ریخته و با زعفران، مرغ، هویج و زرشك پوشانده و سرو می‌كنیم.



نكـته: پس از پخت اولیه مرغ، سیر را از آن خارج می‌كنیم. 


بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۸ مهر
کدخبر:5281منبع:خانواده سبزتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هشتم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5281.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر