فواید شیر را بشناسید


در توصیه های تغذیه ای به مزمزه کردن شیر سفارش شده است تا شیر کاملا با بزاق دهان مخلوط شود. برای دریافت علت این امر باید دانست که قسمت عمده بزاق دهان را آب تشکیل می دهد و شیر نیز یک منبع غنی پروتئین محسوب می شود.

به گزارش لقمه، اسیدهای آمینه تشکیل دهنده پروتئین شیر به دلیل داشتن عامل اسیدی و عامل آمینی در آب خاصیت اسیدی ضعیفی نشان می دهد، بنابراین هیدراته شدن اسیدهای آمینه در محیط آبی در واقع کمکی برای جذب بهتر آن در دستگاه گوارش است. پس بهتر است شیر مکیده یا مزمزه شود تا جذب آن آسان تر انجام شود.

از طرفی یکی از راه های استفاده کامل از اسیدهای آمینه موادغذایی این است که بدانیم چه ترکیبی مناسب است. به طور مثال در احادیث و منابع مختلف مصرف پنیر با گردو سفارش شده است. در این مورد باید گفت که پروتئین پنیر درجه اول و گردو از درجه دوم است و هرگاه این دو با هم مصرف شود، ارزش غذایی ۲ماده تکمیل می شود.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۹ مهر
کدخبر:5284منبع:خراسان تاریخ انتشار:۱۳۹۲ نهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5284.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر