برای مهمانی ها و دورهمی ها بد نیست پیش از سرو غذای اصلی، مهمانان را با پیش غذاهای ساده و کم حجم سرگرم کنید. برای اینکه ایده های جدیدی داشته باشد.
سمبوسه آسیایی با سالسای بادام زمینی و خیار
• تعداد: 30
• زمان تهیه: 30 دقیقه
• زمان پخت: 20 دقیقه
مواد لازم
• ¼ پیمانه سس هویسن
• دو قاشق غذاخوری عسل
• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک
• یک قاشق غذاخوری سس سیر و فلفل
• دو قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• دو قاشق چایخوری روغن زیتون
• نصف پیمانه پیاز خرد شده
• نصف پیمانه کرفس خرد شده
• دو قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
• 6 حبه سیر رنده شده
• 340 گرم گوشت چرخکرده
• یک پیمانه خیار خرد شده
• نصف پیمانه بادام زمینی بوداده
• نصف پیمانه پیاز قرمز خرد شده
• نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده
• ¼ پیمانه سرکه برنج
• یک عدد فلفل چیلی خرد شده
• دو قاشق چایخوری شکر
• نصف قاشق چایخوری روغن کنجد
• نمک
• 340 گرم خمیر یوفکا
• روغن گیاهی
طرز تهیه
1. سس هویسون، عسل، سویا سس، سس سیر و چیلی و آب لیمو را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
2.در یک تابه بزرگ، روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز، کرفس، زنجبیل و سیر را اضافه کنید و دو دقیقه تفت دهید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و تفت دهید تا رنگش قهوه ای شود. مخلوط سس ها را به آن اضافه کنید و بگذارید بدون در بجوشد تا غلیظ شود.
3. برای تهیه سالسا، در یک کاسه متوسط خیار، بادام زمینی، پیاز قرمز، گشنیز، سرکه، فلفل چیلی، شکر و روغن کنجد را با هم مخلوط کنید.
4. برای تهیه سمبوسه، خمیر یوفکا را باز کنید و به شکل مستطیل برش بزنید. یک قاشق غذاخوری از مخلوط گوشت را داخل آن بگذارید و آن را به شکل سمبوسه بپیچید تا مواد خارج نشوند.
5. سمبوسه ها را داخل روغن کنجد سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند. در آخر، آنها را با سالسای خیار سرو کنید.
*********************
کباب چوبی
• تعداد: 8 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• چاشنی: 3 ساعت
• زمان گریل: 2 دقیقه
مواد لازم
• 570 گرم فیله گوشت گوساله
• یک قاشق چایخوری فلفل
•یک قاشق چایخوری نمک با طعم سیر
• نصف پیمانه روغن زیتون
• نصف پیمانه آب پرتقال
• نصف پیمانه آب آناناس
• یک قاشق غذاخوری سویا سس کم نمک
• یک قاشق چایخوری خردل خشک
• سس چیلی پرتقال
• نصف پیمانه سس چیلی
• نصف پیمانه مارمالاد پرتقال
• دو قاشق چایخوری سس فلفل پرادویه
طرز تهیه
1. به گوشت ها نمک، فلفل و سیر بزنید. آنها را باریک برش دهید و کنار بگذارید.
2. برای تهیه چاشنی، در یک کیسه بزرگ در دار پلاستیکی، روغن زیتون، آب پرتقال، آب آناناس، سویا سس و خردل را با هم مخلوط کنید. تکه های گوشت را داخل کیسه بریزید و درب کیسه را ببندید. کیسه را خوب هم بزنید تا چاشنی به خورد گوشت ها برود. حدود 2 تا 3 ساعت داخل یخچال بگذارید.
3.برای تهیه سس چیلی پرتقال، در یک شیرجوش کوچک سس چیلی، مارمالاد و سس فلفل را با هم مخلوط کنید. روی حرارت آنها را هم بزنید تا مارمالاد آب شود و سپس کنار بگذارید.
4. منقل را روشن کنید. گوشت ها را از کیسه خارج کنید و چاشنی اضافه را از روی آنها پاک کنید. گوشت را داخل سیخ های چوبی قرار دهید و آنها را روی منقل بگذارید. حدود 2 تا 4 دقیقه برای پخت گوشت کافی است.
5. کباب چوبی را با سس چیلی پرتقال سرو کنید.
*******************
ماهی چوبی کاراملی
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 20 دقیقه
• زمان استراحت: 30 دقیقه
• زمان گریل: 8 دقیقه
مواد لازم
• ¼ پیمانه روکش کاراملی بستنی
• یک قاشق غذاخوری سویا سس
• یک قاشق غذاخوری سس خردل
• یک قاشق غذاخوری آب لیمو ترش
• 680 گرم فیله سالمون
• پوست رنده شده لیموترش
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. 30 دقیقه پیش از کباب کردن ماهی، سیخ های چوبی را در آب خیس کنید.
2.برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، روکش کاراملی بستنی، سویا سس، خردل و آب لیموترش را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
3.سالمون را بشویید و خشک کنید. آنها را به قطعه های کوچک تقسیم کنید. روی آنها نمک و فلفل بپاشید و سپس سیخ بکشید.
4. برای کباب کردن، روی ماهی ها سس بمالید و حدود سه دقیقه روی منقل کباب کنید. طرف دیگر آن را نیز سس بزنید و سه دقیقه دیگر کباب کنید.
*********************
مینی برگر با پیاز پنیری
• تعداد: 12 نفر
• زمان تهیه: 35 دقیقه
•زمان گریل: 8 دقیقه
مواد لازم
• یک عدد تخم مرغ همزده
• ¾ پیمانه خرده های نان باگت
• یک قاشق چایخوری ادویه استیک
• 680 گرم گوشت چرخکرده
• نمک
•فلفل سیاه
• دو قاشق غذاخوری کره
• دو عد پیاز شیرین بزرگ
• یک قاشق چایخوری آویشن تازه
• ¼ قاشق چایخوری فلفل سیاه
• نصف پیمانه پنیر گودا دودی
• 12 عدد نان همبرگر کوچک
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، تخم مرغ، خرده های نان و ادویه استیک را با هم مخلوط کنید. گوشت چرخکرده را اضافه کنید و هم بزنید. گوشت ها را در دست به 12 چانه کوچک شکل دهید. سطح آنها را ضافه کنید و نمک و فلفل بپاشید.
2. توری کباب پز را با قلم مو چرب کنید. کباب پز را روشن کنید و مینی برگرها را 8 تا 10 دقیقه گریل کنید.
3. سپس، در تابه بزرگی کره بریزید و با حرارت ملایم آن را آب کنید. پیاز، آویشن و ¼ قاشق چایخوری فلفل را اضافه کنید. آنها را 13 تا 15 دقیقه تفت دهید تا پیاز طلایی شود. سپس پنیر را اضافه کنید و تا زمانی حرارت دهید که آب شوند.
4. برگرها را داخل نان بگذارید و سس پیاز پنیری را روی آن بریزید.
**********************
تُست گورگونزولا و عسل
• تعداد: 36 عدد
• زمان تهیه: 25 دقیقه
مواد لازم
• 425 گرم پنیر ریکوتا
• 170 گرم پنیر گورگونزولا
• 1/4 قاشق چایخوری پودر آویشن
• 1/8 قاشق چایخوری پودر رزماری
• یک قاشق چایخوری عسل
• 36 عدد نان تست
• سیب پوست کنده و قاچ شده
• عسل
طرز تهیه
1. در یک کاسه بزرگ، پنیر ریکوتا را به مدت دو دقیقه با همزن برقی هم بزنید. گورگونزولا، آویشن و رزماری را اضافه کنید. یک قاشق غذاخوری عسل اضافه کنید تا مواد به هم بچسبند. مواد را داخل ظرفی که می خواهید سرو کنید بریزید و به مدت یک تا 24 ساعت در یخچال نگهداری کنید.
2. برای سرو، مواد را روی نان های تست بگذارید و روی آنها سیب قرار دهید. روی سیب هم عسل بریزید و سرو کنید.
بازگشت به صفحه نخست