سوفلهها عمدتاً خوراکهای تخممرغی هستند و امکان این که حجم سفیده تخممرغ در این غذا بیشتر از زرده باشد نیز وجود دارد.
مواد اولیه
اسپاگتی پختهشده 200 گرم
کوکتل گوشت 200 گرم
قارچ دکمهای 100 گرم
فلفل دلمهای خردشده نصف پیمانه
تخممرغ سه عدد
سس سفید رقیق یک پیمانه
پیاز خردشده یک پیمانه
پنیر گودا رنده شده نصف پیمانه
سس تایلندی تند یک قاشق سوپخوری
روغن، نمک، فلفل و آویشن به میزان لازم
طرز تهیه
* فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده و ظرف نسوز با دیواره کوتاه را چرب میکنیم.
* پیاز را به همراه قارچهای ورقه شده در کمی روغن تفت میدهیم تا پیازها شیشهای و سبک شده و آب قارچ کاملا کشیده شود.
* در این فاصله کوکتلها را به اندازه بند انگشت خرد کرده و به مواد اضافه میکنیم، سپس فلفل دلمهای را اضافه و مخلوط میکنیم.
* سس تایلندی را افزوده و حرارت را خاموش مینماییم. نمک، فلفل و آویشن زده و با اسپاگتی میکنیم.
* سس سفید و نیمی از پنیر را به تخممرغها میافزاییم.
* مواد مخلوط پاستا را در ظرف چرب شده ریخته و سطح روی آن را صاف میکنیم تا در تمام ظرف یک دست پخش شود.
* به مایه تخممرغی کمی نمک و فلفل نیمکوب اضافه کرده و مخلوط میکنیم. مواد تخممرغی را روی مخلوط اسپاگتی میریزیم و باقی پنیر را روی آن میپاشیم.
* ظرف را در فر به مدت 25 دقیقه قرار میدهیم تا کاملا تخممرغها بسته و روی سوفله طلایی شود.
نکات:
میتوانید به جای کوکتل از گوشت چرخ استفاده کنید.
این سوفله را با سس کچاپ سرو کنید.
میتوانید روی سوفله پنیر پار مسان بپاشید.
به جای اسپاگتی میتوانید از اشکال مختلف پاستا استفاده کنید.
بازگشت به صفحه نخست