نكاتی برای پخت کباب کوبیده


کباب کوبیده یکی از پرطرفدارترین کباب های ایرانی است که برای تهیه آن بهتر است نکات زیر را رعایت کنید.
1- گوشت باید بدون آب باشد و میزان چربی آن هم باید نه کم باشد نه زیاد. اگر چربی گوشت خیلی کم باشد از کره می توان استفاده کرد.


2- از گوشتی استفاده کنید که بیشتر چرخ شده ( 4 یا 5 بار ) - بعد از آن باید گوشت را حسابی ورز بدهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. این ها از مهم ترین عوامل هستند.

3- می گویند نمک رو موقع چرخ کردن گوشت باید به آن اضافه کرد.من تجربه نکرده ام ولی این نمک جلوی ریختن گوشت از سیخ رو می گیرد .

4- بعد از این كار جوش شیرین اضافه کرده و باز ورز بدهید.

5- آنقدر ورز بدهید تا دستتان سفید رنگ بشه از چربی گوشت.

6- بعد بگذارید گوشت استراحت کند داخل یخچال (به مدت 3 ساعت ) و روی اون یك دستمال بیندازید.

7- بعد دستتان رو كمی خیس كنید و بکشید روی سیخ. مقداری گوشت برداشته و به سیخ بکشید.

8- برای یك كیلو گوشت ، 3 عدد پیاز رنده شده كافی است.

9- در هنگام به سیخ كشیدن و پختن اگر احیاناً دیدید که کباب شما دارد می ریزد، یك کم پودر سوخاری و خیلی خیلی کم جوش شیرین به گوشتتان اضافه کنید و دوباره ورز بدهید.

10- بهترین حالت پخت كباب اول روی ذغال ، دوم روی کبابپز سوم روی گاز هست. وقتی مستقیم روی گاز باشه خوب نمی شه. چون شعله یک اندازه به همه جا نمی رسد.

11- روی سیخ لایه ی نازکی از گوشت نزنید بلکه باید یك کم کلفت باشد. این توی مزه خیلی موثر است.

12- تخم مرغ نزنید. این تفاوت کباب خونه با بیرون است.

13- پیاز قرمز استفاده کنید که شیرین نیست و آب پیاز حتماً گرفته شود.

14- می توانید در هنگام ورز دادن گوشت مقداری پودر نان خشک به آن اضافه كنید که باعث ترد شدن کباب می شود.

15- اگر گوشت را شستید حتما جلوی پنکه آن را خشک کنید.



بازگشت به صفحه نخست
در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۱۶ مهر
کدخبر:5364منبع:سورانتاریخ انتشار:۱۳۹۲ شانزدهم مهرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5364.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر