پاستا به شیوه های مختلفی پخته می شود که یکی از آنها به روش زیر تهیه می شود.
لقمه: پاستاها حاوی میزان کمی چربی و قند هستند و در عوض دارای میزان قابل توجهی ویتامین و املاح معدنیاند. پاستاها کم کالری هستند و برخلاف عقیدهی برخی که تصور میکنند پاستاها باعث چاقی میشوند باید بگوییم که این گفته واقعیت ندارد و پاستاها باعث اضافه وزن نمیشوند. هر ۳۰۰ گرم پاستای پخته دارای کالری ۳۷۶ کیلوکالری است.
مواد لازم:
پاستا سبزیجات 100 گرم
پیاز و گوجه فرنگی از هر کدام یك عدد
گوشت گوساله و قارچ از هر کدام 50 گرم
سیر یك حبه
خامه نصف پیمانه
هویج رندهشده یك قاشق غذاخوری
نمك و پودر آویشن به میزان لازم
روغن دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
گوشت را با بیفتككوب كوبیده و آن را خلالی برش زده و كمی تفت دهید تا آبش كشیده شود. پیاز و سیر خردشده را اضافه كرده و هم بزنید تا نرم شود. قارچ را خرد كرده و به گوشت افزوده و تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس هویج و گوجهفرنگی خردشده بدون پوست را بریزید و هم بزنید. در انتها نمك، آویشن و خامه را ریخته و مخلوط كنید. ماكارونی را در كمی آب و نمك پخته و آبكش كنید و آن را به مخلوط سس گوشت اضافه كرده و كاملا هم زده و سپس سرو كنید.