پاستا سبزیجات با سس گوشت خامه‌ای


پاستا به شیوه های مختلفی پخته می شود که یکی از آنها به روش زیر تهیه می شود.

لقمه: پاستاها حاوی میزان کمی چربی و قند هستند و در عوض دارای میزان قابل توجهی ویتامین‌ و املاح معدنی‌اند. پاستاها کم کالری هستند و برخلاف عقیده‌ی برخی که تصور می‌کنند پاستاها باعث چاقی می‌شوند باید بگوییم که این گفته واقعیت ندارد و پاستاها باعث اضافه وزن نمی‌شوند. هر ۳۰۰ گرم پاستای پخته دارای کالری ۳۷۶ کیلوکالری است.

مواد لازم:

پاستا سبزیجات                100 گرم
پیاز و گوجه فرنگی             از هر کدام یك عدد
گوشت گوساله و قارچ        از هر کدام 50 گرم
سیر                               یك حبه
خامه                              نصف پیمانه
هویج رنده‌شده                 یك قاشق غذاخوری
نمك و پودر آویشن             به میزان لازم
روغن                             دو قاشق غذاخوری


طرز تهیه:                                                      

گوشت را با بیفتك‌كوب كوبیده و آن را خلالی برش زده و كمی تفت دهید تا آبش كشیده شود. پیاز و سیر خردشده را اضافه كرده و هم بزنید تا نرم شود. قارچ را خرد كرده و به گوشت افزوده و تفت دهید تا آبش كشیده شود. سپس هویج و گوجه‌فرنگی خردشده بدون پوست را بریزید و هم بزنید. در انتها نمك، آویشن و خامه را ریخته و مخلوط كنید. ماكارونی را در كمی آب و نمك پخته و آبكش كنید و آن را به مخلوط سس گوشت اضافه كرده و كاملا هم زده و سپس سرو كنید.

در تاریخ ۱۳۹۰ پنج شنبه ۲۹ دي
کدخبر:537منبع:آشپزی خانواده سبز 53تاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و نهم ديلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-537.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر