دستور پخت لقمه کاهویی مرغ


اگر از تهیه مرغ به صورت معمولی خسته شده اید این دستور را حتما امتحان کنید.

مواد لازم

• سه عدد پیازچه
• 85 گرم سینه مرغ (نواری برش دهید و بپزید)
• نصف یک عدد فلفل دلمه ای سبز، خرد شده
• سه قاشق غذاخوری سرکه برنج
• یک قاشق چایخوری روغن زیتون
• نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
• ¼ قاشق چایخوری پودر فلفل قرمز
• یک پیمانه کلم رنده شده
• دو قاشق غذاخوری آب
• دو قاشق غذاخوری سویا سس
• 8 برگ کاهو


طرز تهیه

1. انتهای پیازچه ها را جدا کنید. قسمت سبز آنها را برش دهید و کنار بگذارید. در غذاساز، قسمت های سفید پیازچه، سینه های مرغ، فلفل دلمه ای، یک قاشق غذاخوری سرکه، روغن، نمک و فلفل های سیاه و قرمز را بریزید. در غذاساز را ببندید و چند دقیقه هم بزنید تا همه مواد خرد شوند. آنها را داخل کاسه بریزید. کلم را اضافه کنید و هم بزنید.

2. آنها را داخل ظرف بریزید و در یخچال قرار دهید.

3. برای تهیه سس، در یک کاسه کوچک، قسمت های سبز پیازچه، دو قاشق غذاخوری سرکه، آب و سویا سس را با هم مخلوط کنید و در کنار غذا سرو کنید.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ دوشنبه ۶ آبان
کدخبر:5425منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ ششم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5425.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر