لقمه:برای تزیین این غذای خوشمزه از جعفری تازه خرد شده، پوست رنده شده لیمو و پنیر پارمسان استفاده کنید.
مواد لازم برای 4 نفر:
گل کلم متوسط: یک عدد، به گلچههای کوچک تقسیم شود.
روغن سبزیجات یا کانولا: 3 پیمانه
پنیر پارمسان رنده شده: یک پیمانه
تخممرغ: 4 عدد، با پنیر مخلوط شود.
پوست رنده شده یک لیموی متوسط
آرد: 2 پیمانه
نمک: 2 قاشق چایخوری
پنیر پارمسان برای تزیین: 4 قاشق غذاخوری
جعفری تازه خرد شده: یک قاشق غذاخوری برای تزیین
طرز تهیه:
• درون ظرفی روغن را حرارت دهید.
• تخممرغها و پنیر پارمسان را خوب با هم مخلوط کنید.
• آرد و نمک را با هم مخلوط کنید.
• گلچههای کلم را ابتدا درون مخلوط پنیر و تخممرغ سپس درون مخلوط آرد فرو کنید.
• آنها را درون روغن سه تا چهار دقیقه تفت داده تا طلایی رنگ شوند سپس آنها را از روغن بیرون آورده و درون یک دیس بچینید.
• برای تزیین روی آنها پوست رنده شده لیمو، پنیر و جعفری خرد شده بریزید.
شهره فرجی