ترشی های زمستانی/
روش تهیه ترشی تربچه


فصل پاییز از قدیم الایام فصل تهیه ترشیجات برای خانواده های ایرانی است.

• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان خنک شدن: یک تا 2 ساعت
• زمان پخت: 15 دقیقه
• فرایند آماده سازی: 10 دقیقه



مواد لازم

• 900 گرم تربچه
• 2.5 پیمانه آب
• دو قاشق غذاخوری نمک
• 2 3/4 پیمانه سرکه سفید
• 3 قاشق غذاخوری شکر
• دو قاشق چایخوری دانه فلفل
• 10 عدد میخک
• نصف قاشق چایخوری ادویه هفت بیجار



طرز تهیه

1. تربچه ها را بشویید و سر و ته آنها را جدا کنید. آنها را حلقه ای خرد کنید. در یک کاسه بزرگ، 2.5 پیمانه آب و نمک را با هم مخلوط کنید. سپس تربچه را اضافه کنید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 1 تا 2 ساعت داخل یخچال خنک کنید. به طور مرتب هم بزنید. سپس با آب سرد آبکش کنید.

2. در یک قابلمه لعابی سرکه، شکر، دانه های فلفل، میخک و ادویه را با هم مخلوط کنید. روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد و تا زمانی هم بزنید تا شکر آب شود. سپس حرارت را کم کنید و 15 دقیقه در قابلمه را بگذارید.

3. تربچه ها را داخل شیشه های استرلیزه شده بریزید. سرکه داغ شده را روی تربچه ها بریزید و حدود یک سانتی متر از سر آن را خالی بگذارید.

4. شیشه را 10 دقیقه داخل آب در حال جوش روی حرارت قرار دهید. سپس در گوشه ای قرار دهید تا خنک شود. 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ سه شنبه ۷ آبان
کدخبر:5450منبع:برترین هاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ هفتم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5450.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر