آشنایی با روش تهیه نرگسی؛ غذای رژیمی


لقمه: خوراک نرگسی علاوه بر اینکه دارای طعم خوبی است غذای رژیمی نیز محسوب می‌شود.

مواد مورد نیاز برای 4 نفر:

اسفناج: 2 کیلو

سیر خشک له شده: 3حبه

سیر تازه خرد شده: 2 ساقه

تخم‌مرغ: 6 عدد

پیاز خرد شده: یک عدد

روغن مایع: یک قاشق غذاخوری

نمک و فلفل به میزان لازم

طرز تهیه:

* ابتدا اسفناج را تمیز کرده و می‌شوییم و با یک استکان آب و‌ کمی نمک کمی می‌پزیم تا نرم شود و بعد اسفناج را از صافی رد می‌کنیم. کمی فشار می‌دهیم تا آب آن خارج شده و بعد آن را با چاقو خرد می‌کنیم.

* پیاز خرد شده را در کمی روغن مایع تفت می‌دهیم تا نرم شود. بعد سیر‌ها و سپس اسفناج را به آنها اضافه می‌کنیم.

* وقتی اسفناج کمی خنک شد،نمک، فلفل و 4 عدد تخم‌مرغ را اضافه می‌کنیم. با چنگال همه آنها را مخلوط میکنیم و بعد درون پیرکس مستطیلی که آنرا کمی چرب کرده‌ایم می‌ریزیم.

* حال2 تخم‌مرغ روی آن می‌ریزیم و ظرف را حدود 10 - 8 دقیقه با حرارت 180 درجه در فر قرار می‌دهیم تا تخم‌مرغ‌ها بسته شوند.

* بعد از پخت، نرگسی را به صورت چهار گوش و یا مثلث می‌بریم و با کمی سبزی‌جات آن را تزیین می‌کنیم.

 

در تاریخ ۱۳۹۰ شنبه ۲۶ آذر
کدخبر:546منبع:نوین دایتتاریخ انتشار:۱۳۹۰ بيست و ششم آذرلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-546.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر