فتوچینی کاربنارا (carbonara fettuccine) نوعی غذایی ایتالیایی خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید.
• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه
مواد لازم
• دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ¼ پیمانه کره
• 4 ورقه ژامبون سرخ کرده
• 85 گرم ژامبون خرد کرده
• 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• 1/3 پیمانه سرکه سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• یک عدد زرده تخم مرغ همزده
• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 255 گرم فتوچینی
• پنیر پارمسان رنده شده
• فلفل سیاه
طرز تهیه
1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.
2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.
3.فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید.
بازگشت به صفحه نخست