دستور تهیه فتوچینی کاربنارا


فتوچینی کاربنارا (carbonara fettuccine) نوعی غذایی ایتالیایی خوشمزه است که می توانید آن را تهیه کنید.

• تعداد: 4 نفر
• زمان تهیه و پخت: 25 دقیقه



مواد لازم

• دو قاشق غذاخوری پیاز خرد شده
• ¼ پیمانه کره
• 4 ورقه ژامبون سرخ کرده
• 85 گرم ژامبون خرد کرده
• 1/3 پیمانه خامه فرم گرفته
• 1/3 پیمانه سرکه سفید
• 1/3 پیمانه شیر
• یک عدد زرده تخم مرغ همزده
• دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان
• یک قاشق غذاخوری جعفری خرد شده
• 255 گرم فتوچینی
• پنیر پارمسان رنده شده
• فلفل سیاه



طرز تهیه

1. در یک قابلمه کوچک، پیاز را به مدت 5 دقیقه در کره تفت دهید. سپس ژامبون ها را اضافه کنید. 3 دقیقه دیگر تفت دهید. سرکه سفید را اضافه کنید و اجازه دهید بجوشد. حرارت را کم کنید. 5 دقیقه مدام هم بزنید، سپس شیر و خامه را اضافه کنید.

2. پس از جوشیدن، به تدریج زرده تخم مرغ را اضافه کنید و هم بزنید. سپس دو قاشق غذاخوری پنیر پارمسان و جعفری اضافه کنید و هم بزنید تا پنیرها آب شوند.

3.فتوچینی را در آب و نمک بپزید و آبکش کنید. پاستا را داخل کاسه بزرگی بریزید. روی آن سس بریزید و خوب هم بزنید. در صورت تمایل پنیر پارمسان بیشتر و دانه های فلفل برای تزئین روی آن بپاشید.




بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
کدخبر:5476منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ دهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5476.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر