دستور تهیه خورش سیب


خورش سیب در استان لرستان تهیه می شود و طرفداران بسیاری دارد.

به گزارش لقمه، برای تهیه این خورش سنتی لرستان، 25 دقیقه نیاز به آماده سازی دارد و 3 ساعت پخت آن به طول می انجامد.


مواد لازم (برای ۴ نفر):

مغز ران (گوسفند یا گوساله- خرد شده) — ۴۰۰ گرم

روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم

پیاز (دو نیم شده) — ۱ عدد (۱۴۰ گرم)

برگ‌بو — ۳ عدد

آب — ۶ و یک چهارم پیمانه پیمانه (۱ لیتر)

نشاسته ذرت — ۱ قاشق سوپ‌خوری (۹ گرم)

پیازداغ — پیمانه (۲۵ گرم)

نمک و فلفل سیاه (پودر شده) — به مقدار لازم

سیب‌درختی(بدون هسته و حلقه‌شده) – ۳ عدد (۵۰۰ گرم)

سرکه — پیمانه (۸۰ میلی‌لیتر)

شیره‌انگور یا خرما — ۱ پیمانه (۳۲۰ گرم)



روش تهیه:

۱- گوشت را در تابه‌ای حاوی روغن روی حرارت زیاد تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

۲. پیاز را با برگ بو و شش پیمانه آب به آن اضافه کرده، زمانی که به جوش آمد، حرارت را ملایم کنید و درِ ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.

۳. در اواخر پخت، پیاز و برگ بو را بیرون آورید.

۴. زمانی که تقریباً دو پیمانه از آب گوشت باقی ماند، نشاسته ذرت را در بقیه آب حل کرده و به همراه پیاز داغ، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

۵. سیب و سرکه را به شیره انگور یا شیره خرما افزوده و هم بزنید، سپس به خورش بیفزایید و درِ ظرف را بگذارید تا بپزد و سیب‌ها تقریباً نرم شوند. سپس آماده سرو می باشد.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ يکشنبه ۱۹ آبان
کدخبر:5481منبع:ساناز سانیاتاریخ انتشار:۱۳۹۲ نوزدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5481.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر