آشنایی با ۶ خوردنی زمستانی برای کاهش وزن


امروزه موضوع کاهش وزن و کمک‌ گرفتن از موثرترین راهکارها برای سوزاندن چربی‌های اضافی بدن به یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از مردم جهان تبدیل شده است.

به گزارش لقمه، گاهی اوقات برخی افراد برای کم کردن وزن خود به روش‌هایی متوسل می‌شوند که این روش‌ها می‌توانند عوارض جانبی منفی بر سلامت بدن داشته باشند اما انتخاب رژیم غذایی مناسب و سرشار از سبزیجات تازه مناسب‌ترین و کارآمدترین راهکار برای رهایی از اضافه وزن به ویژه در فصل زمستان است.

متخصصان تغذیه و سلامت در این مقاله که در روزنامه تایمزآوایندیا منتشر شده شش نمونه از سبزیجاتی را که به دلیل انرژی‌زا بودن، مصرف آنها در فصل سرما بسیار توصیه می‌شود و در عین حال برای کاهش وزن نیز مفید هستند، معرفی کرده‌اند که عبارتند از:

- هویج: در طول فصل زمستان هویج را جایگزین گوشت در وعده‌های غذایی‌تان کنید زیرا به کاهش دریافت کالری بدن کمک می‌کند.

- ترب: این گیاه حاوی مقادیر قابل توجهی فیبر خوراکی و آب است که با خوردن آن احساس سیری ایجاد می‌شود و میل به خوردن خوراکی‌های ناسالم کاهش می‌یابد.

- پیاز: پیاز به دلیل دارا بودن ماده معدنی کروم تاثیر سودمندی بر کاهش وزن دارد. کروم ماده معدنی است که به سلول‌ها کمک می‌کند تا به انسولین واکنش نشان دهند و سطح گلوکز خون را کنترل کنند.

- تره فرنگی: تره فرنگی حاوی املاح معدنی چون آهن و کلسیم است که به کاهش چربی شکمی کمک می‌کنند.

- سیب زمینی: اگرچه بیشتر افراد تصور می‌کنند سیب‌زمینی موجب افزایش وزن می‌شود، این ماده خوراکی به دلیل دارا بودن فیبرهای محلول و غیرمحلول میزان کلسترول بد خون را تحت کنترل نگه می‌دارد.

- اسفناج: اسفناج نسبت به دیگر سبزیجات سبزرنگ از حجم زیادی فیبر خوراکی برخوردار است. همچنین به دلیل دارا بودن آنتی‌اکسیدان‌ها به افزایش سطح انرژی بدن در روزهای سرد زمستان کمک می‌کند.



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۱ آبان
کدخبر:5483منبع:ایسناتاریخ انتشار:۱۳۹۲ يازدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5483.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر