معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج، با هشدار در خصوص ورود نمونهای از زعفران عربی به بازار به نام "صفار الزعفران" گفت: مصرف این زعفران عوارض کبدی و کلیوی به همراه دارد.
به گزارش لقمه، دکتر "رحمتالله افشار" در جمع خبرنگاران، افزود: به دلیل قیمت مناسب این محصول، عدهای از حجاج در سفر به خانه خدا مقادیری از آن را خریداری کرده و وارد بازار کشور کردهاند.
وی اظهار کرد: متاسفانه برخی رستورانها با خرید این محصول و استفاده در انواع غذاها، سلامت عده زیادی را به خطر میاندازند.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج با بیان اینکه مصرف این محصول از سوی سازمان غذا و داروی کشور ممنوع اعلام شده است، خاطرنشان کرد: در تولید این زعفران تقلبی با نام تجاری "صفار الزعفران" از رنگ غیر خوراکی، شیمیایی و غیرمجاز استفاده شده است.
افشار اضافه کرد: کلیه و کبد دو عضو مهم در بدن هستند و لازم است افراد با دقت در مصرف مواد غذایی، سلامت این دو عضو حیاتی را به خطر نیندازند.
بازگشت به صفحه نخست