به علت افزایش ناگهانی گلوکز خون و به همان سرعت کاهش آن بعد از مدت کوتاهی احساس کسالت و خستگی ایجاد میشود.
به گزارش لقمه، مصرف شیرینی جات در وعده صبحگاه باعث ایجاد خستگی در طول روز میشود زیرا خوردن غذای ناکافی و به عبارتی غذای اشتباه یکی از دلایل ایجاد خستگی در افراد است.
نجمه اسماعیلی مدیر اداره سلامت شهرداری منطقه ۶ و پزشک عمومی منظور از مصرف غذای اشتباه را اینگونه بیان کرد: به علت افزایش ناگهانی گلوکز خون و به همان سرعت کاهش آن بعد از مدت کوتاهی احساس کسالت و خستگی ایجاد میشود. این پزشک عمومیتوصیه کرد: مصرف صبحانه کامل شامل پروتئین و کربوهیدرات های کمپلکس از جمله تخم مرغ و غلات راه حل مناسبی است.
وی خاطر نشان کرد: این ترکیب شامل منبع غذایی است که به تدریج در اختیار سلول ها قرار میگیرد و گلوکز خون کاهش ناگهانی پیدا نمیکند و در نهایت خستگی و کسالت ایجاد نمیکند.
بازگشت به صفحه نخست