روش تهیه ترشی لبو


اکنون که هوا سرد شده است، تقریبا در همه خانه ها شیشه های ترشی هایی که تازه تهیه شده است را می توان دید. بیشتر آنها شور یا ترشی ها مخلوط، لیته، بادمجان و فلفل هستند. اما ترشی انواع مختلفی دارد.


• میزان: 6 لیتر
• زمان تهیه: 45 دقیقه
• زمان پخت: 60 دقیقه



مواد لازم

• 1350 گرم چغندر کوچک
• دو پیمانه سرکه
• یک پیمانه آب
• نصف پیمانه شکر
• یک قاشق چایخوری فلفل فرنگی (شیرین)
• 6 عدد سیر
• 7.5 سانتی متر چوب دارچین



طرز تهیه

1. چغندرها را بشویید و سر و ته آنها را بگیرید. آنها را داخل قابلمه بریزید و آب داغ روی آن بریزید. بگذارید بجوشد، حرارت را کم کنید. بدون در بگذارید حدود 25 دقیقه نیم جوش بماند. سپس آنها را آبکش کنید. پس از خنک شدن لبوها، پوست آنها را بگیرید.

2. در یک قابلمه متوسط، سرکه، آب و شکر را با هم مخلو ط کنید. ادویه هفت رنگ، سیر و دارچین را داخل دستمال بپیچید و داخل قابلمه بیندازید. اجازه دهید آب بجوشد سپس حرارت را کم کنید و 5 دقیقه به حالت نیم جوش بگذارید بماند.

3. لبوها را داخل شیشه بریزید، آب ترشی را روی آنها بریزید و کیسه ادویه را از آن خارج کنید.

4. در آخر شیشه را به مدت 10 دقیقه داخل قابلمه پر از آب روی حرارت زیاد قرار دهید تا بجوشد. 



بازگشت به صفحه نخست

در تاریخ ۱۳۹۲ شنبه ۱۸ آبان
کدخبر:5524منبع:تاریخ انتشار:۱۳۹۲ هجدهم آبانلینک خبر: http://www.loghmeh.ir/Pages/News-5524.aspx
پیاده سازی شده با نرم افزار تحریریه، شرکت نرم افزاری الفبای ایده برتر