لقمه: این دسر خوشمزه سرشار از فیبر، منگنز، پتاسیم و ویتامینهای A، E و C است.
مواد لازم برای 6 نفر:
کدو حلوایی: 2 عدد متوسط؛ حدود 2 کیلوگرم
کره بدون نمک: 8- 6 قاشق غذاخوری؛ ذوب و خنک شود.
شکر: یک چهارم پیمانه
نمک: یک و نیم قاشق چایخوری
فلفل: نصف تا یک قاشق چایخوری
طرز تهیه:
• فر را از قبل روی حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
• ساقه انتهای کدوها را جدا کرده و دور بریزید.
• کدوها را پوست کنده و از طول به دو نیم تقسیم کنید.
• با استفاده از قاشق تخمهای آن را خارج کنید.
• کدوها را به شکل مکعبهای سه سانتیمتری تقسیم کنید.
• قطعات کدو را روی ورقه مخصوص پخت قرار دهید.
• کره ذوب شده و نمک و فلفل و شکر را با هم مخلوط کنید.
• با دست تمیز، مخلوط فوق را روی قطعات کدو بریزید.
• کدوها را به مدت 55- 45 دقیقه حرارت داده و در این میان هر چند دقیقه یکبار آنها را بچرخانید تا به طور یک نواخت براق و کاراملی رنگ شوند.
شهره فرجی